TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Științe ale naturii. Clasa a III-a. Caiet de lucru AL-ADG-TANCAI-15-N-001
Științe ale naturii. Clasa a III-a. Caiet de lucru
Vezi
galerie

Științe ale naturii. Clasa a III-a. Caiet de lucru

de Adina Grigore

Id: #252024

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Este un suport lucrativ deosebit de important pentru formarea şi dezvoltarea tipurilor de abilităţi şi capacităţi componente ale competenţelor generale şi specifice pentru ştiinţe.

Conţinutul caietului oferă sarcini de învăţare care se bazează pe experienţa de viaţă a elevilor, stimulându-le curiozitatea pentru investigarea mediului şi pentru descoperirea caracteristicilor corpurilor, fenomenelor şi proceselor din mediul înconjurător. Conţinuturile ştiinţifice sunt abordate la nivelul de înţelegere al elevilor şi sunt prezentate pe căi intuitive.

Astfel, sructura itemică a caietului induce o viziune holistică asupra proceselor transformatoare din ştiinţele vieţii, din ştiinţele pământului şi din ştiinţele fizicii.

Deosebit de antrenant şi atractiv, auxiliarul didactic oferă elevilor şi cadrelor didactice un material de lucru fundamental ştiinţific şi accesibil particularităţilor de vârstă; oferă tehnici de evaluare continuă, formativă, menite să formeze elevilor competenţe ştiinţifice de bază.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Adina Grigore

Data apariției: 2015

ISBN: 978-606-574-758-6

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 72

Limbă: Română

Dimensiuni: 16x24 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Ars Libri