TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Matematică și explorarea mediului. Caietul elevului pentru clasa a II-a 978-606-793-417-5
Matematică și explorarea mediului. Caietul elevului pentru clasa a II-a
Vezi
galerie

Matematică și explorarea mediului. Caietul elevului pentru clasa a II-a

Titlu apărut în colecția Corint Educațional la Corint

de Constanța Bălan, Corina Andrei, Cristina Voinea, Nicoleta Stan

15 75 lei
-10% de la 17,5 lei
În stoc
  • Transport gratuit la comenzile de peste 120 de lei
  • Retur posibil: 365 zile
  • Data estimată de livrare: 27.09.2021
  • Ambalare gratuită a cadoului
Adaugă la wishlist

Descriere produs

Descoperă cartea Matematică și explorarea mediului. Caietul elevului pentru clasa a II-a de Constanța Bălan apărută la editura Corint

Lucrarea însoţeşte manualul Matematică şi explorarea mediului – clasa a II-a, Editura CORINT, elaborat de acelaşi colectiv de autori şi declarat câştigător al licitaţiei de manuale organizate de MEN în anul 2014.

De ce vă recomandăm CAIETUL ELEVULUI pentru clasa a II-a?

-  Conținutul este în concordanță cu cel al manualului de Matematică și explorarea mediului pentru clasa a II-a, elaborat de același colectiv de autoare, care a câștigat cu cel mai mare punctaj concursul de proiecte de manuale școlare organizat de MEN în anul 2018.

-  Oferă un suport de lucru bine structurat, urmărind conținuturile din programa școlară în vigoare, având ca obiective: buna cunoaștere și înțelegere a materiei, formarea competenței de a rezolva sarcini de lucru diverse cu ușurință și plăcere.

-  Plecând de la premisa că informațiile primite, mai ales la școală, trebuie să-l ajute în viața cotidiană, itemii propuși favorizează înțelegerea și integrarea copilului în mediul înconjurător, social și natural.

-  Capitolele sunt ordonate gradual ca dificultate și sunt prezentate într-un limbaj clar și coerent, într-o grafică atractivă și bine proporționată.

-  Sarcinile de lucru îmbină armonios conținuturi teoretice cu activități practice și cu exemple din mediul înconjurător.

-  Evaluările conțin itemi cu variante de răspuns, itemi cu răspuns unic, itemi de completare a enunțurilor, jocuri matematice, proiecte etc.

-  Îmbină tradiționalul cu modernul, folosindu-se itemi care presupun interactivitate și conexiuni interdisciplinare. Aceștia au ca scop stimularea creativității elevilor și a flexibilității gândirii, dorința de a găsi soluții eficiente la solicitări diverse și de adaptare la nou, formarea gândirii critice și creșterea stimei de sine.

extinde

Detalii produs

Autor: Constanța Bălan, Corina Andrei, Cristina Voinea, Nicoleta Stan

Data apariției: septembrie 2018

ISBN: 978-606-793-417-5

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 96

Dimensiuni: 20,5x26 cm

Editura: Corint

Pagini: 96

Limba: Română

Hârtie: 80g/m

Opinia cititorilor