TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Matematică. Clasa III.Caiet de lucru AL-AGA-MACIDL-14-N-001
Matematică. Clasa III.Caiet de lucru
Vezi
galerie

Matematică. Clasa III.Caiet de lucru

de Adina Grigore, Augustina Anghel

Id: #252019

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Este un auxiliar didactic util şi necesar elevilor şi cadrelor didactice pentru realizarea cu succes a competenţelor specifice pentru matematică, prevăzute de programa şcolară în vigoare.

Conţinutul caietului valorifică inteligent achiziţiile fundamentale de cunoaştere matematică a elevilor, iar structura itemică bogată şi construită pe baze metodologice moderne, oferă posibilităţi certe de formare şi dezvoltare a raţionamentului matematic şi a deprinderilor de calcul matematic, specifice la nivelul clasei a III-a.

În acelaşi timp, utilizarea consecventă a caietului va ajuta elevii în identificarea caracteristicilor geometrice ale unor corpuri din mediul înconjurător, precum şi în utilizarea corectă a unor unităţi de măsură, demonstrând, astfel, că întreg demersul de învăţare a matematicii este strâns legat de viaţa cotidiană, de experienţa trăită a elevilor.

Caietul de lucru este deosebit de util şi cadrelor didactice, oferindu-le fundamentul lucrativ pentru abordarea unor activităţi didactice de calitate.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Adina Grigore, Augustina Anghel

Data apariției: 2014

ISBN: 978-606-574-755-5

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 152

Limbă: Română

Dimensiuni: 21x29 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Ars Libri