TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Matematică. Clasa a VIII-a. Teste de parcurs pentru evaluarea națională 2021 978-606-076-012-2
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Matematică. Clasa a VIII-a. Teste de parcurs pentru evaluarea națională 2021

Florin Antohe, Gheorghe Iacoviță, Marius Antonescu
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici.
Adaugă la wishlist
Lucrarea este în conformitate cu programa şcolară pentru Evaluarea Naţională 2021, disciplina matematică, aprobată prin Ordinul de...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-606-076-012-2
Dimensiuni: 19x26 cm
Tip copertă: Paperback brosat

Matematică. Clasa a VIII-a. Teste de parcurs pentru evaluarea națională 2021
Mai multe despre carte
Descoperă cartea Matematică. Clasa a VIII-a. Teste de parcurs pentru evaluarea națională 2021 de Florin Antohe apărută la editura Art Klett

Lucrarea este în conformitate cu programa şcolară pentru Evaluarea Naţională 2021, disciplina matematică, aprobată prin Ordinul de ministru nr. 3472 din 10 martie 2020.

"Această lucrare se adresează elevilor de clasa a VIII-a, în vederea susţinerii cu succes a probei de matematică din cadrul examenului de Evaluare Naţională, examen de care depinde, în mare măsură, viitorul oricărui absolvent de gimnaziu.
Structura subiectului probei de matematică pentru Evaluarea Naţională 2021 a suferit schimbări semnificative comparativ cu structura anterioară. Autorii acestei culegeri doresc să-i ajute pe elevii de clasa a VIII-a să se familiarizeze cu noile tipuri de subiecte.
Culegerea este alcătuită din 33 de teste care respectă noua programă şi structură pentru examenul de Evaluare Naţională, în concordanţă cu modelul propus de minister în luna iulie 2020.
Testele au
fost ordonate astfel încât să poată fi rezolvate integral de elevii clasei a VIII-a pe parcursul întregului an şcolar. Primul test respectă întru totul modelul propus de minister, fiind redactat inclusiv cu spaţiul aferent rezolvării subiectelor. Următoarele două teste sunt concepute din materia parcursă de elevi până la finalul clasei a VII-a; astfel, acestea pot fi rezolvate integral încă de la începutul anului şcolar. Restul testelor pot fi lucrate gradual până la finalul anului şcolar, deoarece noţiunile predate pe parcursul clasei a VIII-a sunt introduse în teste treptat, în ordinea predării.
Autorii au încercat să abordeze în cadrul testelor propuse o gamă cât mai variată de cunoştinţe din programa pentru examen. Toate testele sunt însoţite de bareme de evaluare şi notare concise, care aleg metoda cea mai simplă, cea mai accesibilă elevilor. Astfel, atât elevii, cât şi părinţii acestora pot calcula cu uşurinţă punctajul obţinut după rezolvarea fiecărui test propus.
Pentru mulţi dintre elevi, proba la matematică reprezintă proba de „foc. Autorii le urează mult succes elevilor de clasa a VIII-a şi îi îndeamnă parcurgă cu încredere paginile acestei culegeri." - Autorii

Autor: Florin Antohe, Gheorghe Iacoviță, Marius Antonescu
Data apariției: ianuarie 2020
Editura: Art Klett
Pagini: 176
Limba: Română
Hârtie: 80g/m
Cuvinte cheie:
matematică, clasa a VIII-a, teste, evaluarea națională 2021
Opinia cititorilor