TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Limba și literatura română. Fișe de lucru de predare-învățare diferențiată. Clasa a XI-a Semestrul II 978-973-47-2178-8
Limba și literatura română. Fișe de lucru de predare-învățare diferențiată. Clasa a XI-a Semestrul II
Vezi
galerie

Limba și literatura română. Fișe de lucru de predare-învățare diferențiată. Clasa a XI-a Semestrul II

Titlu apărut în colecția Foarte bine! la Paralela 45

de Dan Gulea

10 2 lei
-15% de la 12 lei
Indisponibil
  • Transport gratuit la comenzile de peste 120 de lei
  • Ambalare gratuită a cadoului

Descriere produs

Descoperă cartea Limba și literatura română. Fișe de lucru de predare-învățare diferențiată. Clasa a XI-a Semestrul II de Dan Gulea apărută la editura Paralela 45

Caietul de Fişe de lucru diferenţiate pentru clasa a XI-a la limba şi literatura română este structurat pe trei principale niveluri de competenţe: iniţiere (ameliorare sau recuperare), unde un răspuns adecvat va fi notat cu maximum nota 6; consolidare (sau aplicare), corespunzând unui nivel mediu de performanţă (răspunsul de nota 8); şi aprofundare (extindere sau performanţă), pentru un răspuns de nota 10.

Temele propuse pentru semestrul II (Junimea; Romantismul: Doina populară și cea a lui Alecsandri, Sărmanul Dionis, Scrisoarea I; Realismul/ Diversitatea în opera marilor clasici; Simbolismul/Prelungiri ale romantismului și clasicismului; Romanul interbelic) sunt precedate de o serie de exerciţii de recapitulare iniţială; apoi, fiecare temă are 4 secţiuni: fişa noilor cunoştinţe(reactualizare, înţelegere, fixare), fişa de formare a abilităţilor de învăţare (consolidare, aprofundare, ameliorare), o temă pentru acasăşi o fişă de recapitulare (cu exerciţii de consolidare, aprofundare şi ameliorare). Un test de autoevaluare a fost considerat necesar la finalul fiecărei secţiuni, fiind urmat de sugestii de rezolvare pentru exerciţiile propuse în cadrul temei. Ultima parte este alcătuită dintr-ofişă de pregătire a tezei semestriale, lucrarea încheindu-se cu o necesară bibliografie.

extinde

Detalii produs

Autor: Dan Gulea

Data apariției: ianuarie 2016

ISBN: 978-973-47-2178-8

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 176

Dimensiuni: 16,5x23,5 cm

Editura: Paralela 45

Pagini: 176

Limba: Română

Hârtie: 80g/m

Dan Gulea
Dan Gulea
autor

Dan Gulea (n. 22 februarie 1977) este scriitor, critic şi istoric literar,...

vezi autor

Opinia cititorilor