TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Geografie. Clasa a VI-a. Ghidul profesorului AK-CCR-GCAVGP-18-N-001
Geografie. Clasa a VI-a. Ghidul profesorului
Vezi
galerie

Geografie. Clasa a VI-a. Ghidul profesorului

de Silviu Neguţ, Ionuţ Popa, Carmen Camelia Rădulescu

Titlu apărut în colecția Art Educaţional la Art Klett

Id: #257755

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Lucrare în conformitate cu Programa școlară în vigoare pentru disciplina GEOGRAFIE, clasele a V-a - a VIII-a, aprobată prin OM nr. 3393/28.02.2017. 

 

Ghidul profesorului,GeografieClasa a Vl-a poate fi utilizat în completarea lucrării Geografie. Clasa a Vl-a, autori:Silviu Neguţ, Carmen Camelia Rădulescu, Ionuţ Popa.

Ghidul îi oferă profesorului, în special celui debutant, cadrul orientativ pentru susţinerea unei activităţi didactice moderne şi performante, urmărind:
dimensiunea didactică a instruirii, o secţiune de Terminologie şi concepte", urmată de documentele reglatoare ale activităţii didactice (Planul-cadru şPrograma şcolară pentru gimnaziu) şi de instrumentele pentru proiectarea instruirii (modele de planificare calendaristică, de proiectare a conţinuturilor pe unităţi de învăţare şi de planuri de lecţie);

dimensiunea ştiinţifică a instruirii: conţinuturi de bază, elemente suplimentare pentru studiu intensiv, baze de date statistice actualizate (tabeleliste, ierarhii, clasificări), linkuri utile şi idei de aplicaţii practice îconformitate cu obiectivele programei şcolare, bazate pe formarea de competenţe;

dimensiunea cartografică: hărţi mute cu diferite conţinuturi necesare pentru clasa a Vl-a, care pot fi multiplicate şi utilizate de elevi în timpul orelor sau acasă, pentru fixarea unor cunoştinţe şi pentru diferite categorii de aplicaţii.

In sesiunile de avizare din ianuarie și aprilie 2018, Ministerul Educației Naționale a publicat lista de auxiliare avizate. Nu mai puțin de 230 de cărți Art Educațional și Art Klett sunt prezente în această listă. Aceste titluri sunt marcate, cu roșu, pe pagina de produs, prin formularea "Avizat de M.E.N. 2018".

extinde
 

Detalii produs

Autor: Silviu Neguţ, Ionuţ Popa, Carmen Camelia Rădulescu

Data apariției: noiembrie 2018

ISBN: 9786060030997

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 143

Limbă: Română

Dimensiuni: 21x29,5 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Art Klett

Teme: şcoală