TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Evaluare națională. Limba și literatura română. Clasa a VIII-a 978-606-009-286-5
Evaluare națională. Limba și literatura română. Clasa a VIII-a
Vezi
galerie

Evaluare națională. Limba și literatura română. Clasa a VIII-a

de Mihaela Dragu, Petru Bucurenciu

26 6 lei
-5% de la 28 lei
În stoc
  • Transport gratuit la comenzile de peste 120 de lei
  • Retur posibil: 365 zile
  • Data estimată de livrare: 27.09.2021
  • Ambalare gratuită a cadoului
Adaugă la wishlist

Descriere produs

Descoperă cartea Evaluare națională. Limba și literatura română. Clasa a VIII-a de Mihaela Dragu apărută la editura Aramis

Culegerea este concepută din dorinţa de a le oferi elevilor din clasa a VIII-a un instrument util în vederea unei pregătiri eficiente pentru Evaluarea Naţională la disciplina Limba şi literatura română, fiind realizată în deplină concordanţă cu programa pentru examen.
Aceasta este structurată în trei părți. Prima parte a culegerii tratează conţinuturile asociate competenţelor de evaluat în mod sistematic și organizat, oferindu-se o gamă variată de itemi prin care elevii au posibilitatea de a exersa competențele vizate în programa de examen. Partea întâi este corelată cu partea a treia a lucrării, dedicată reperelor teoretice, aceasta din urmă conținând fișe de prezentare utile pentru rezolvarea corectă a sarcinilor de lucru propuse.
Testele de antrenament, structurate după modelul oficial de subiect realizat de CNPEE, sunt cuprinse în a doua parte a lucrării, acestea având inclusiv rolul de a-i familiariza pe elevi cu specificul probei de evaluare. În vederea autoevaluării, componentă necesară pentru o pregătire temeinică, testele sunt însoțite de soluții și sugestii de rezolvare a itemilor, aflate la finalul culegerii.

extinde

Detalii produs

Autor: Mihaela Dragu, Petru Bucurenciu

Coordonator: Mariana Norel

Data apariției: octombrie 2020

ISBN: 978-606-009-286-5

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 272

Dimensiuni: 20,5x26 cm

Editura: Aramis

Pagini: 272

Limba: Română

Hârtie: 80g/m

Opinia cititorilor