Mai sunt în care ai TRANSPORT GRATUIT la orice comandă!

Detalii
TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Cu matematica la RUCSAC. Caiet pentru Matematică și explorarea mediului. Clasa a II-a, semestrul al II-lea 978-606-727-324-3
Cu matematica la RUCSAC. Caiet pentru Matematică și explorarea mediului. Clasa a II-a, semestrul al II-lea

Cu matematica la RUCSAC. Caiet pentru Matematică și explorarea mediului. Clasa a II-a, semestrul al II-lea

de Mihaela Singer, Petronela Vali Slavu, Nicoleta Stănică, Gheorghița Dorobanțu, Oana Catina Grecu

  • Transport gratuit la comenzile de peste 120 de lei
  • Retur posibil: 365 zile
  • Data estimată de livrare: 25.10.2021
  • Ambalare gratuită a cadoului
 

Descriere produs

Matematica, așa cum este abordată în Caietul intitulat ”Cu matematica la rucSAC – la ȘCOALĂ, ACASĂîn COMUNITATE”, îl ajută pe copil să înțeleagă mai bine, într-un mod firesc și prietenos, mediul în care trăiește.

În tot cuprinsul caietului, preocuparea este de a reda nu numai litera, ci și spiritul Programei de matematică și explorarea mediului în vigoare pentru anul școlar 2018-2019, printr-o integrare autentică a conceptelor specifice Științelor naturii cu acelea de Matematică.

Cele cinci unități ale semestrului al II-lea acoperă integral cerințele programei școlare, au o tematică unitară, urmărită sistematic, și creează contexte familiare copilului.

Fiecare lecție are o structură clară și este asociată unei singure pagini, pentru a facilita parcurgerea sistematică. În același timp, fiecare pagină avansează gradat, de la simplu la complex, de la experiența concretă la interiorizări abstracte.

Caietul îl călăuzește pe copil spre virtuți demne de dezvoltat, invitându-l, periodic, să analizeze o suită de acțiuni cu încărcătură valorică și să decidă care este virtutea semnificativă. Trebuie să facă acest lucru selectând și lipind un autocolant (deci acționând practic), precum și alegând un cuvânt potrivit dintr-o listă (deci mobilizând un nivel abstract de gândire).

Părinții au un rol deosebit de important în această etapă de formare a copilului. Astfel, fără a insista sau plictisi, caietul oferă un ghidaj simplu ce sugerează activități pe care părintele și copilul le pot face împreună, în contexte cotidiene, generând premise de a se înțelege și cunoaște mai bine unul pe celălalt.

extinde
 

Detalii produs

ISBN: 978-606-727-324-3

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 80

Dimensiuni: 21x29 cm

Editura: Sigma

Pagini: 80

Limba: Română

Hârtie: 80g/m