TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Bacalaureat 2021 - Biologie. Noțiuni teoretice și teste pentru clasele a XI-a și a XII-a 978-606-793-181-5, 205500042291
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Bacalaureat 2021 - Biologie. Noțiuni teoretice și teste pentru clasele a XI-a și a XII-a

Adriana Neagu, Corina Gheorghe, Florina Miricel, Silvia Olteanu, Ana Sandu
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici.
Adaugă la wishlist
Colecții/Serii: Corint Educațional
CONFORM NOILOR MODELE STABILITE DE MEC. Lucrarea este avizată de Ministerul Educației Naționale prin OM 3022/08.01.2018. Biologie. Bacalaureat...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-606-793-181-5, 205500042291
Dimensiuni: 16,5x23,5 cm
Tip copertă: Paperback brosat

Mai multe despre carte
Descoperă cartea Bacalaureat 2021 - Biologie. Noțiuni teoretice și teste pentru clasele a XI-a și a XII-a de Adriana Neagu apărută la editura Corint

CONFORM NOILOR MODELE STABILITE DE MEC.

Lucrarea este avizată de Ministerul Educației Naționale prin OM 3022/08.01.2018.

Biologie. Bacalaureat 2021. Noțiuni teoretice și teste pentru clasele a XI-a și a XII-a se dorește a fi un îndrumar în pregătirea absolvenților de liceu, în vederea susținerii și promovării examenului de bacalaureat cu rezultate foarte bune la biologie.

Prezentarea sistematizată a materiei studiate în clasele a XI-a și a XII-a, inclusă în programa de bacalaureat la disciplina biologie, stimulează procesul de învățare logică, iar cele 55 de teste propuse de autoare cu o bogată experiență didactică, Silvia Olteanu, Adriana Neagu, Florina Miricel, Corina Gheorghe, Ana Sandu, permit exersarea și autoevaluarea, pe baza modelelor de rezolvare a subiectelor.

Prin accesibilitatea, acuratețea și varietatea materialului, culegerea reprezintă un excelent instrument de lucru, contribuind la dezvoltarea abilității de selectare a variantelor corecte de răspuns, de redactare a unor texte coerente și corecte din punct de vedere științific, care să confirme valoarea și nivelul pregătirii individuale.

Lucrarea poate fi utilizată pentru pregătirea examenului de bacalaureat, fiind alcătuită în conformitate cu programa de examen.

Autor: Adriana Neagu, Corina Gheorghe, Florina Miricel, Silvia Olteanu, Ana Sandu
Data apariției: octombrie 2020
Editura: Corint
Pagini: 304
Limba: Română
Hârtie: 80g/m
Cuvinte cheie:
examen, pregătire, bacalaureat, teste, biologie
  • Silvia Olteanu - Autor
    Silvia Olteanu - prof.gr.I, Colegiul Naţional "Nichita Stănescu" din Ploieşti, inspector şcolar la ISJ Prahova, judeţ care, în 2015, prin doamna Silvia Olteanu, a devenit iniţiatorul şi organizatorul Concursului Naţional de Biologie pentru elevii claselor V-VI „George Emil Palade”, competiţie apreciată de elevii şi profesorii participanţi din ţară.
    AFLĂ MAI MULTE
    Vezi toate produsele
Opinia cititorilor