TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Arte vizuale și abilități practice. Clasa III AL-ADG-AVIAPC-15-N-003
Arte vizuale și abilități practice. Clasa III
Vezi
galerie

Arte vizuale și abilități practice. Clasa III

de Adina Grigore

Id: #252025

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Este un suport aplicativ necesar elevilor şi cadrelor didactice, care pune în valoare aspecte specifice limbajului vizual din mai multe domenii artistice.

Cartea oferă elevilor modele şi îndrumări detaliate pentru realizarea unor lucrări de pictură, desen/ grafică, modelaj, colaje cu materiale decorative din natură, textile sau refolosibile, obiecte miniaturale de vestimentaţie, bijuterii şi multe alte lucrări care valorifică şi dezvoltă simultan priceperi, deprinderi, abilităţi ale elevilor. Realizarea manuală a unor astfel de lucrări se bazează pe activităţi tip – joc şi stimulează învăţarea activă, iar lucrările realizate de elevi constituie şi elemente de evaluare continuă.

Deosebit de atractivă, prin stilul original de prezentare, cu o structură imagistică deosebit de captivantă, cartea este un îndrumător care propune personalizarea demersului didactic şi stimulează implicarea activă şi creativă, atât a elevilor, cât şi a profesorilor şi contribuie la educarea elevilor în spiritul competenţei de sensibilizare şi exprimare culturală.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Adina Grigore

Data apariției: 2015

ISBN: 978-606-574-759-3

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 104

Limbă: Română

Dimensiuni: 20x30 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Ars Libri