TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Un spațiu doar al nostru. Povești de dragoste LGBTQ HE-LUI-USDANP-20-N-001
Un spațiu doar al nostru. Povești de dragoste LGBTQ
Vezi
galerie

Un spațiu doar al nostru. Povești de dragoste LGBTQ

Id: #317874

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

"Antologia e mai mult decât o colecție de povești - fiecare poveste adresează probleme care trec de simpla homofobie și transfobie cu care ne confruntăm - vorbește despre rasismul din interiorul comunității, despre sănătate mentală, despre persoanele invizibile din comunitate, despre coming-out și relațiile, de multe ori complicate, cu părinții.
Antologia e și un mod prin care cei din afara comunității ne pot înțelege mai bine. Pot înțelege cât de asemănătoare pot fi relațiile quuer cu propriile lor povești de dragoste: de la certuri din motive aparent nesemnificative și momente awkward când nu știi cum  flirtezi cu persoana de care îți place, la planuri de viitor și cereri în căsătorie. Dar pot vedea și problemele de care un cuplu heterosexual nu se lovește: discriminarea și violența, imposibilitatea de a ne oficializa relațiilegreutățile întâmpinate atunci când vrem  întemeiem o familie..."

extinde
 

Detalii produs

Coordonator: Luca Istodor

Data apariției: octombrie 2020

ISBN: 978-606-947-128-9

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 146

Limbă: Română

Dimensiuni: 21x21 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Hecate

Teme: iubire

 
Toate categoriile:
Cărți Non-ficțiune
 

Din blogul Cartepedia

Cartepedia Cartepedia

,,Luna iunie este numită și Pride Month, acea perioadă a anului în care sărbătorim Pride-ul sau luna dedicată comunității LGBTQ+. Sărbătorim 52 de ani de la revoltele de la Stonewall (Greenwich Vill......“

citește mai mult