TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Testează-ți abilitățile de viață. 10 teste pentru măsurarea inteligenței practice AM-JOL-TADV1T-08-N-001
Testează-ți abilitățile de viață. 10 teste pentru măsurarea inteligenței practice
Vezi
galerie

Testează-ți abilitățile de viață. 10 teste pentru măsurarea inteligenței practice

de John Liptak

Id: #228818

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Dr. John Liptak este unul dintre cei mai apreciați autori motivaționali din întreaga lume. El revoluționează lucrările din domeniu prin cartea Testeaza-ți abilitățile de viață, definind inteligența în termeni cu totul diferiți față de cei tradiționali și făcând referire la acele abilități de viață esențiale, de care avem nevoie pentru a schimba tiparele cognitive, comportamentale, emotionale care ne provoacă anxietate, stres și nefericire generală.

Testele din această carte te ajută să îți stabilești IQ-ul abilităților de viață, evaluându-ți competența în 10 domenii importante, printre care: stilul de interacțiune interpersonală, comunicarea, eficiența în luarea deciziilor, gestionarea banilor și a timpului, rezolvarea conflictelor și controlul emoțiilor.

Concluzia expertului John Liptak este extraordinară: pentru a avea o viață mai productivă, mai satisfacătoare și mai plină de succes, nu este nevoie de un IQ ridicat, ci de o inteligență practică generală, care include abilitățile spirituale, fizice, mentale, emoționale, sociale și profesionale. Construirea abilităților de viață nu este o sarcină ușoară, dar cu ajutorul testelor și exercițiilor din această carte vei fi uimit cât de mult îți poți îmbunătăți calitatea vieții, învățând mai multe despre tine.

extinde
 

Detalii produs

Autor: John Liptak

Traducător: Bogdan Mihăilescu

Data apariției: 2008

Titlu original: The Life Skills IQ Test: 10 Self-Quizzes to Measure Your Practical Intelligence

ISBN: 978-973-16-2026-8

Copertă: Paperback

Număr pagini: 232

Limbă: Română

Dimensiuni: 14x21 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Amaltea