TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Inamicul este egoul AI-RYH-INAMEE-19-N-001
Vezi
galerie

Inamicul este egoul

de Ryan Holiday

Id: #264029

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Inamicul este ego-ul / Ego Is the Enemy de Ryan Holiday este cartea care îți va aminti de pericolele egocentrismului, plecând de la un citat de Rainer Maria Rilke ce îți va rămâne pentru mult timp în minte și care se referă exact la opusul egoismului:

 

„Să nu credeți că cel care încearcă să vă consoleze trăiește lipsit de griji, printre cuvintele simple și liniștite care vă fac bine uneori. Viața lui constă în multe neajunsuri și tristețe și e cu mult mai modestă decât a voastră. Dacă ar fi fost altfel, n-ar fi putut găsi cuvintele acelea niciodată.”

 

O carte bogată în conținut menit să te inspire și să te motiveze totodată,  o carte plină de sens și de citate care te vor pune pe gânduri, pe care o vei citi cu plăcere având sentimentul că ai primit ceva de care aveai nevoie. O carte la care vei simți probabil nevoia să te întorci de mai multe ori pe parcursul vieții…

 

Autorul a demarat scrierea cărții  pornind de la propriul exemplu, el susținând că a trecut prin fiecare dintre stadiile egoului: Aspirație. Succes. Eșec.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Ryan Holiday

Data apariției: august 2022

Titlu original: Ego Is the Enemy

ISBN: 978-630-303-122-4

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 256

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Act și Politon

Teme: succes

Ryan Holiday
Ryan Holiday
Autor

Ryan Holiday este specialist în strategie media și un scriitor cunoscut în domen...

vezi autor