TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Puterea intenţiei. Cum să-ţi împlineşti visurile şi cele mai arzătoare dorinţe HE-VAS-PICSMV-18-N-001
Puterea intenţiei. Cum să-ţi împlineşti visurile şi cele mai arzătoare dorinţe
Vezi
galerie

Puterea intenţiei. Cum să-ţi împlineşti visurile şi cele mai arzătoare dorinţe

de Valeri Sinelnikov

Id: #257828

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Fiecare capitol al acestei cărţi este creat şi scris de aşa natură încât să acţioneze la nivelurile profunde, cu mult mai sănătoase şi armonioase, ale conştientului şi să-l încurajeze pe cititor să acţioneze. Ajutorul pe care îl vei primi după citirea acestei cărţi este dincolo de orice îndoială. Vei avea ocazia să-l vezi şi să-l simţi. Această afirmaţie poate părea lipsită de modestie, dar sunt observaţiile făcute de cititorii cărţilor mele. După ce au citit cartea, la majoritatea din ei s-a îmbunătăţit starea fizică şi psihică, au dispărut durerile mai vechi, au apărut schimbări în bine în viaţa personală.
Foloseşte volumul de faţă ca bază pentru crearea şi realizarea visurilor şi intenţiilor tale. Înarmează-te cu un pix, o foaie de hârtie şi, desigur, cu răbdare. Şi ca pe orice prospect, citeşte-l şi reciteşte-l ori de câte ori vei avea nevoie pentru a-ţi însuşi informaţiile. Totodată, încearcă să le pui şi în practică.
În carte sunt multe exerciţii practice. Sfatul meu: înainte de a trece la capitolul următor, efectuează exerciţiile. Nu te grăbi! Vei primi tot ce ai nevoie.
extinde
 

Detalii produs

Autor: Valeri Sinelnikov

Data apariției: noiembrie 2018

ISBN: 978-606-94143-1-6

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 144

Limbă: Română

Dimensiuni: 14x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Helen

 

Loc în topurile Cartepedia