TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Nu te-ai născut să suferi CP-BDB-NUTNSS-18-N-001
Nu te-ai născut să suferi
Vezi
galerie

Nu te-ai născut să suferi

de Blake D. Bauer

Id: #259636

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Nu te-ai născut să suferi. Cum să depășeșți frica, neîncrederea și depresia și cum să te iubești pe tine însuți, ca să atingi din nou fericirea, încrederea și pacea interioară.

Această carte a schimbat viața multor oameni. Autorul Blake D. Bauer explică de ce depresia, atașamentul, dependența, boala, un job nesatisfăcător și problemele din relații sunt cauzate de faptul că ani la rândul ți-ai ascuns emoțiile, ți-ai negat adevăratul scop în viață și ai trăit într-o continuă frică. Această carte a ajutat deja mii de oameni din întreaga lume să găsească soluții acolo unde medicina convențională, psihiatria sau religia nu le-au putut oferi. Cartea îți va arată cum să te eliberezi de gândurile autodistructive, de obiceiuri și de situații care nu-ți permit să fii fericit.

Prin pași simpli, practici, vei învăța cum să încetinești ritmul în care trăiești ca să creezi o nouă relație cu tine însuți, bazată pe acceptare, bunătate, sinceritate și stimă de sine. Vei descoperi, de asemenea, cum poți transforma stresul, anxietatea și nesiguranța care derivă din încercarea continuă de a-i mulțumi pe ceilalți în respect de sine, într-o încredere în tine care să dureze și într-o stare de pace lăuntrică.

Indiferent dacă ceea ce te trage înapoi sunt gândirea negativă, grijile financiare, singurătatea, vina sau lipsa de încredere în tine, cuvintele lui Blake Bauer te vor motiva să ai multă grijă de tine, să-ți vindeci rănile mai vechi și să mergi mai departe. Dacă ești pregătit să te bucuri de viață, de jobul pe care îl ai și să creezi relații împlinite, vei găsi în această carte tot sprijinul de care ai nevoie ca să trăiești autentic, să te iubești din toată inima și, nu în ultimul rând, să te prețuiești suficient de mult încât să pui pe primul plan sănătatea și fericirea ta.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Blake D. Bauer

Data apariției: decembrie 2018

ISBN: 978-606-683-834-4

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 358

Limbă: Română

Dimensiuni: 14x22 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Creative Publishing

Teme: succes