TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Sexul și căsătoria AP-RJG-SEXUIC-12-N-001
Sexul și căsătoria
Vezi
galerie

Sexul și căsătoria

de R.J. Goedsberg

Id: #314432

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Abordând încă o dată studiul chestiunii sexuale, este normal să ne întrebăm până la ce punct această analiză este utilă și oportună. Într-adevăr, această problemă, veche de când lumea, nu poate primi o soluție nouă: natura umană nu s-a schimbat deloc, legile morale rămân imuabile și orice eroare care apare în acest domeniu a fost cunoscută și combătută de-a lungul secolelor.

 

Totuși, dacă răul în acest domeniu nu este deloc nou, dacă și alte epoci, înaintea noastră, au cunoscut valuri de imoralitate, poate la fel de importante ca cel cu care ne confruntăm astăzi, trebuie să recunoaștem că greșeala, sub aspecte și cu mijloace noi, a ajuns la o întindere care constituie un adevărat pericol pentru civilizația noastră.

 

Lumea a devenit sclava sexualității. Moravurile licențioase și-au făcut loc în toate mediile și chiar în familii. Nu numai prostituția a devenit mai provocatoare, ci societatea însăși a multiplicat și a generalizat ocaziile de apariție a unor dereglări, prin emanciparea tineretului, a tinerelor fete și a femeii. Este revendicat public și fără pudoare dreptul tuturor la iubirea fizică, fără limite și fără înfrânări, în timp ce căsătoriile rămân în mod voluntar sterile și căminele se destramă.“ – Autorul

extinde
 

Detalii produs

Autor: R.J. Goedsberg

Data apariției: 2012

ISBN: 9789737011985

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 100

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Aldo Press

Teme: căsătorie