TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Programul stil de viaţă apetisant FY-JAS-PSDVAP-18-N-001
Programul stil de viaţă apetisant
Vezi
galerie

Programul stil de viaţă apetisant

de Jasmuheen

Id: #256002

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
Pentru sănătate, fericire şi armonie, pentru oamenii care se hrănesc cu prana şi pentru modul de viaţă pranic, oferit de Jasmiheen şi Ambasada Păcii
 

Descriere produs

Programul Stil de Viață Apetisant este prezentat de Jasmuheen pentru Ambasada Păcii ca modalitate puternică și pragmatică de a te bucura de mai multe ritmuri de sănătate, fericire și armonie cu sine și cu lumea!

Bazat pe principiile științei biocâmpurilor, acest stil de viață holistic mărește claritatea mentală și capacitățile intuitive, stimulează exprimarea naturii noastre superioare și, în general, ne ajută să devenim mai empatici, mai împliniți și mai altruiști.

Cercetări din ultimele două decenii asupra acestui program au arătat că modul în care alegem să ne petrecem timpul este cheia către o viață plină de iubire, întrucât practicarea zilnică a acestui stil de viață ne face mai sănătoși, mai fericiți și mai armonizați. Ca urmare, ne vom schimba și comunitatea și societatea în care trăim.

Când ne rafinăm energic, ne realizăm în același timp și cel mai înalt potențial și experimentăm cine suntem cu adevărat, Sinele care ne insuflă viață. Începe chiar acum acest Stil de Viață Apetisant!

extinde
 

Detalii produs

Autor: Jasmuheen

Data apariției: septembrie 2018

ISBN: 978-606-639-251-8

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 240

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: For You

 Jasmuheen
Jasmuheen
Autor

Jasmuheen s-a născut în Australia din părinţi norvegieni şi este iniţiată în Med...

vezi autor