TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Honjok. Arta de a trăi singur
Honjok. Arta de a trăi singur
Vezi
galerie

Honjok. Arta de a trăi singur

de Francie Healey

Id: #376549

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Honjok este termenul sud-coreean pentru cei care aleg să ia parte singuri la activități și care îmbrățișează solitudinea. Un honjok respinge presiunile și așteptările societății și sărbătorește faptul de a fi un individ unic.

Această carte extrem de stilată vă invită să vă gândiți la ocaziile pe care vi le poate aduce un trai honjok. Evaluează cât de mult timp în solitudine vă este necesar și vă poartă într-o călătorie de autodescoperire pe măsură ce aflați mai multe despre adevărata voastră persoană și despre cum să construiți sinele interior.

O viață honjok vă oferă darul timpului-pentru-mine: mai mult timp ca să o luați mai încet, să faceți o pauză și să descoperiți acte de solitudine care declanșează bucurie și vă permit să fiți liberi și să fiți percepuți așa cum sunteți cu adevărat ca indivizi.

 

Francie Healey este psiholog clinician. Este absolventă de sociologie, iar zona ei specifică de interes este cea a autovalorizării, a împuternicirii și a relațiilor sănătoase.

Crystal Tai este jurnalistă canadiană de origine chineză, care scrie despre mișcări și tendințe globale. A lucrat la South China Morning Post în Hong Kong, și s-a ocupat de Coreea de Sud ca jurnalist independent, scriind pentru Quartz, Monocle, Wallpaper și Lonely Planet. Crystal a crescut în Canada și este pasionată de călătoriile solitare în Asia și în lume.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Francie Healey

Prefaţator: Crystal Tai

Data apariției: august 2021

ISBN: 9786063376832

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 224

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Litera

Francie Healey
Francie Healey
Autor

Francie Healey este psiholog clinician. Este absolventă de sociologie, iar zona...

vezi autor
Crystal Tai
Crystal Tai
Prefaţator

Crystal Tai este jurnalistă canadiană de origine chineză, care scrie despre mișc...

vezi autor