TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Uită de griji, începe să trăiești AI-DAC-UDGNST-20-N-001
Uită de griji, începe să trăiești
Vezi
galerie

Uită de griji, începe să trăiești

de Dale Carnegie

Id: #314055

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Uită de griji, începe să trăiești de Dale Carnegie este „un îndrumar – pentru un nou mod de viață”. Este o carte de care are nevoie oricine, mare sau mic, tânăr sau bătrân, pentru că abordează un subiect care ne afectează pe toți: GRIJILE. Dar volumul de față este mai mult decât o simplă carte despre griji. Este o carte care îți va descreți fruntea pentru totdeauna și te va convinge să nu te mai lași copleșit niciodată de grijile tale, pentru că vei ști că, oricare ar fi acestea, pot fi depășite. O carte la care te vei reîntoarce de mai multe ori pe parcursul vieții și pe care vei simți nevoia să le-o faci cadou și celor dragi absorbiți de prea multe griji. 

Uită de griji, începe să trăiești este totodată un ghid practic pentru a elimina îngrijorarea din viața ta, scris în urma unor concluzii trase pe baza experiențelor reale de viață a mii de adulți care au fost cândva elevii autorului. Tot aici vei regăsi o serie de adevăruri străvechi, evidente și eterne pe care ești invitat să le aplici în viața ta pentru a trăi mai relaxat și mai fericit.

Dar și propria experiență de viață a autorului a contat pentru scrierea acestei cărți. Dale Carnegie (1888-1955)  a mărturisit că în 1909 era unul dintre cei mai nefericiți tineri din New York, după care, a renunțat la jobul său de vânzător de autocamioane pentru a-și împlini marele vis, acela de a „trăi pentru a scrie și a scrie pentru a trăi”. Deși, s-a descris pe sine ca fiind „un simplu băiat de la țară” din Missouri, cărțile sale au avut un impact puternic asupra mai multor generații și l-au consacrat drept un precursor al genului de dezvoltare-personală. Încă de la publicarea primei sale cărți în 1936 - Cum să câștigi prieteni și să influențezi oameni - și până în prezent, volumele sale au schimbat viața a milioane de oameni determinându-i să trăiască mai frumos și să fie mai fericiți.

În volumul de față, vei descoperi povestea autorului însuși, care nu a fost dintotdeauna una plină de succes, dar și alte zeci de povești de succes ale unor oameni care au reușit în viață și lecțiile pe care le poți învăța din experiențele lor. Regulile formulate de autor pentru a scăpa de griji pe tot parcursul cărții te vor ajuta totodată să îți fixezi în subconștient toate acele lucruri pe care trebuie să le ai în vedere ori de câte ori vei fi tentat să te lași copleșit de griji, pentru că:

„Scopul cărții este să sublinieze din nou, să ilustreze, să simplifice, să împrospăteze și să elogieze multe adevăruri străvechi fundamentale – să îți dea un ghiont și să te determine să faci ceva în legătură cu aplicarea lor.”

extinde
 

Detalii produs

Autor: Dale Carnegie

Data apariției: iulie 2020

Titlu original: How to Stop Worrying and Start Living

ISBN: 978-606-913-600-3

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 416

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Act și Politon

Dale Carnegie
Dale Carnegie
Autor

Dale Carnegie (pe numele lui real Dale Carnegey) s-a născut pe 24 noiembrie 1888...

vezi autor