TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Trezirea eroului interior. Douăsprezece arhetipuri care ne ajută să ne regăsim și să ne transformăm lumea TR-CSP-TEIDAC-18-N-001
Trezirea eroului interior. Douăsprezece arhetipuri care ne ajută să ne regăsim și să ne transformăm lumea
Vezi
galerie

Trezirea eroului interior. Douăsprezece arhetipuri care ne ajută să ne regăsim și să ne transformăm lumea

de Carol S. Pearson

Titlu apărut în colecția Psihologia pentru toţi la Trei

Id: #255356

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

După cum știm, eroii omoară dragoni, salvează domnițe la ananghie, descoperă și aduc înapoi comori. La încheierea călătoriei, deseori se căsătoresc. Au ajuns la un „final fericit" al drumului, în care „noul lor adevăr înnoitor" se manifestă în viața pe care o trăiesc – în comunitate, cu familia lor nouă și cu alți oameni. Acest model mitic descrie procesul psihologic al dezvoltării umane. În călătoria sa în viață, Eul-Erou poate fi călăuzit de douăsprezece arhetipuri – printre care Magicianul, Înțeleptul, Războinicul – descrise de Carol S. Pearson în cartea de față. 

Trezirea eroului interior
 se adresează oamenilor aflați în oricare stadiu al drumului vieții: este chemarea la aventură pentru aceia care doar tatonează terenul sau care abia își încep călătoria; asigură susținere călătorilor care se află de mult timp pe drum; și este un instrument pentru oamenii care sunt deja departe în călătoriile lor, care caută modalități de a împărtăși și duce mai departe ceea ce au învățat. 

extinde
 

Detalii produs

Autor: Carol S. Pearson

Traducător: Mirela Foghianu

Data apariției: iulie 2018

Titlu original: Awakening the Heroes Within: Twelve Archetypes to Help Us Find Ourselves and Transform Our World

ISBN: 978-606-40-0094-1

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 512

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Trei

 

Opinii editoriale

Atunci când suntem de părere că expedițiile noastre nu sunt importante și eșuăm în confruntarea cu dragonii noștri și în căutarea comorilor noastre, ne simțim goi pe interior și lăsăm un vid care ne afectează pe toți. Psihologii lumii moderne nivelatoare au un nume pentru cazul rar al cuiva cu "deliruri de grandoare", însă nu au nici măcar o categorie pentru cea mai răspândită maladie, delirul lipsei de importanță. Deși este adevărat că nu există un om mai important decât celălalt, fiecare dintre noi are câte un dar important de oferit – unul pe care nu îl putem dărui dacă nu reușim să pornim în călătorie.

Carol S. Pearson

Atât Conducătorul, cât și Magicianul vor să controleze realitatea și să schimbe circumstanțele negative într-unele pozitive. Înțelepții nu au nevoie să controleze sau să schimbe lumea; ei doar vor să o înțeleagă. Calea Înțeleptului este călătoria de aflare a adevărului – despre noi înșine, despre lume și univers. La nivelurile sale cele mai înalte, nu este vorba numai de a obține cunoașterea, ci și de a deveni înțelept. Înțeleptul interior este cel care rezonează cu proverbul: "Atunci când vei știi adevărul, el te va elibera."

Carol S. Pearson