TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Schimbă conversația AI-DAC-SCHIMC-20-N-001
Schimbă conversația
Vezi
galerie

Schimbă conversația

de Dana Caspersen

Id: #318160

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Schimbă conversația: Cele 17 principii de rezolvare a unui conflict de Dana Caspersen aprofundează un subiect de larg interes: conflictul și modalitățile prin care îl putem soluționa eficient. Autoarea promite să ne ofere odată cu această carte 17 modalități eficiente de a transforma orice conflict într-o oportunitate și ne convinge că, într-adevăr, conflictul este un loc plin de posibilități.

Odată cu cartea Danei Caspersen avem cu toții șansa să învățăm cum să ne comportăm în timpul unui conflict, cum să-i schimbăm evoluția și chiar mai mult decât atât, cum să îl transformăm într-o oportunitate. Descoperă cele 17 principii pentru rezolvarea conflictelor și, mai mult ca sigur, vei reuși pe viitor să gestionezi mult mai bine unele dintre cele mai dificile situații cu care te vei confrunta.

Schimbând felul în care decurg conversațiile, poți rezolva conflictele ce apar în viață.

De la mic la mare, de la tânăr la bătrân, de la șef la subaltern, cu toții ne confruntăm la un moment dat cu situații conflictuale și cu toții ne-am dori de multe ori să le putem soluționa mai bine. Cartea aceasta este un îndrumar excelent în acest sens și cu siguranță că îți va oferi  soluții practice pentru a gestiona mai bine conflictele iscate acasă, la școală, la serviciu sau în cercul de prieteni. Descoperă în rândurile de mai jos la ce să te aștepți mai exact de la această lectură.

Cartea este structurată în trei părți, în fiecare dintre ele autoarea explicând pe larg cum putem folosi cele 17 principii de rezolvare a conflictelor pentru a ieși din situațiile dificile. 

extinde
 

Detalii produs

Autor: Dana Caspersen

Traducător: Beatrice Popescu

Data apariției: noiembrie 2020

Titlu original: Changing the Conversation: The 17 Principles of Conflict Resolution

ISBN: 978-606-913-642-3

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 288

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Act și Politon

Teme: conflict

Dana Caspersen
Dana Caspersen
Autor

Dana Caspersen este licențiată în știința medierii conflictului și lucrează pe p...

vezi autor