TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Capcana fericirii AS-RUH-CAPCAF-20-N-001
Capcana fericirii
Vezi
galerie

Capcana fericirii

de Russ Harris

Titlu apărut în colecția Psihologie şi viaţă la ASCR

Id: #323390

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Vi se întâmplă câteodată să fiți stresat, îngrijorat, nefericit sau neîmplinit și, cu toate acestea, să afișați o mină fericită și să pretindeți că totul merge grozav? Dacă da, atunci nu sunteți singurul. Stresul, anxietatea, depresia și stima de sine scăzută se află pretutindeni. Într-un fel sau într-altul, se pare că aproape toți ne confruntăm cu ele. Dar oare de ce să fie așa, când omenirea se bucură de cel mai înalt standard al bunăstării de până acum?
Cercetări științifice recente sugerează că suntem cu toții prinși într-o capcană psihologică ascunsă, una în care cu cât ne zbatem mai tare să obținem fericirea, cu atât suferim mai mult pe termen lung. Din fericire, putem cu toții să ne eliberăm din această „Capcană a fericirii” cu ajutorul unei abordări noi și revoluționare, întemeiate pe abilități de mindfulness.
Mindfulness reprezintă o stare mentală de conștientizare, deschidere și concentrare. Deprinderile de mindfulness sunt ușor de învățat și vă vor fi un sprijin rapid și eficient în reducerea stresului, creșterea performanței, gestionarea emoțiilor, îmbunătățirea stării generale de sănătate, sporirea vitalității și schimbarea în bine a vieții în general. Conceptul acesta este cunoscut în Orient de mii de ani, dar, până nu demult, în Occident s-au aplecat asupra lui doar aceia dintre noi care erau interesați de anumite practici orientale lente, lungi și complicate, cum ar fi meditația, yoga, Tai-Chi, Zen sau artele marțiale. Însă acum, grație noilor realizări ale psihologiei occidentale, putem să învățăm în doar câteva minute aceste tehnici formidabile cu ajutorul cărora ne putem transforma viața.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Russ Harris

Traducător: Oana Damian

Data apariției: decembrie 2020

Titlu original: The Happiness Trap

ISBN: 978-606-977-052-8

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 378

Limbă: Română

Dimensiuni: 14,7x20,7 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: ASCR

Teme: emoții, fericire, stres

Russ Harris
Russ Harris
Autor

Russ Harris este medic, psihoterapeut, trainer în domeniul terapiei acceptării ș...

vezi autor