TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Clubul 5 A.M. 978-630-303-157-6
Vezi
galerie

Clubul 5 A.M.

de Robin Sharma

Id: #308808

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Clubul 5 a.m.: Fii stăpân pe dimineața ta! Fă-ți viața mai bună! de Robin Sharma este un roman motivațional care te poartă totodată într-o călătorie prin zone îndepărtate ale Pământului pentru a-ți preda pilde despre viață. Vei călători odată cu personajele cărții până la oceanul Indian, pe insula Mauritius, în India, la Taj Mahal, în Italia, la Roma, în Brazilia la São Paulo, sau pe Insula Robben din Africa de Sud – nu departe de coasta orașului Cape Town – unde a fost închis Nelson Mandela timp de 18 ani din cei 27 în care a fost privat de libertate.

Autorul îți prezintă metoda și stilul de viață 5 a.m. prin intermediul a 4 personaje simbolice, mentori și ucenici: Vrăjitorul, vagabondul (Domnul Riley), artistul și antreprenoarea. Cei patru se întâlnesc la o conferință de dezvoltare personală în cadrul căreia ia cuvântul Vrăjitorul, un reputat orator. Fiecare dintre aceste personaje are o lecție de învățat și o lecție de oferit. Problemele lor, pot fi și problemele tale, iar răspunsurile pe care le oferă unii dintre ei pot fi răspunsurile pe care le cauți tu chiar în acest moment. Fiecare dintre cele patru personaje devine astfel o voce. Artistul surprinde cât se poate de obiectiv societatea zilelor noastre cu slăbiciunile, ridicolul și snobismul ei, antreprenoarea surprinde problemele cu care se confruntă liderii, în timp ce vagabondul, ca și Vrăjitorul de altfel, sunt vocile ce par să dețină cheia la toate marile probleme ale societății.

Dacă îți plac cărțile de dezvoltare personală, aceasta este o lectură pe care să o iei în considerare, ținând cont de faptul că este scrisă într-un mod total diferit de tot ce ai citit până acum.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Robin Sharma

Data apariției: iunie 2023

Titlu original: The 5 AM Club: Own Your Morning. Elevate Your Life

ISBN: 978-630-303-157-6

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 400

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Act și Politon

Robin Sharma
Robin Sharma
Autor

Robin S. Sharma este un scriitor, speaker motivațional și coach de talie mondial...

vezi autor