TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Puterea de convingere CV-NAH-PUTEDC-12-N-002
Vezi
galerie

Puterea de convingere

de Napoleon Hill

Titlu apărut în colecția Cărţi Cheie la Curtea Veche

Id: #262445

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
Ediția a III-a
 

Descriere produs

Puterea de convingere este una dintre cele mai vândute cărţi din secolul XX. Metodele fascinante ale lui Napoleon Hill au ajutat nenumăraţi oameni să-şi recapete încrederea în sine, să-şi descopere şi să-şi stăpânească puterile mentale, să-şi cultive dorinţa de a reuşi în viaţă, şi totul numai folosind arta convingerii. 

 

Puterea de convingere arată, în termeni foarte limpezi, că principiile succesului, aşa cum au fost ele postulate de Hill, pot avea o influenţă directă asupra capacităţii noastre de a fi convingători şi de a vinde. Bazată pe multe dintre materialele autorului, publicate sau nu anterior, această carte prezintă punctual conceptele pe care Hill le va relua într-o bună parte din bestsellerurile sale.

 

În introducerea cărţii de faţă, W. Clement Stone, unul dintre cei mai renumiţi experţi în arta vânzării, face o prezentare a conceptelor pe care se întemeiază cele 17 principii ale succesului descrise de Napoleon Hill, toate având o legătură strânsă cu capacitatea noastră de convingere şi cu domeniul vânzărilor.

La început, autorul se concentrează atât asupra metodelor prin care să preluăm controlul asupra minţii noastre, cât şi asupra modalităţilor prin care să ne menţinem entuziaşti, să ne cultivăm abilităţile de negociere şi să ne sporim capacitatea de a face prezentări convingătoare. 

 

În următoarea secţiune aflăm povestea lui Del Smith, un om pe care Fundaţia „Napoleon Hill“ îl dă drept exemplu cititorilor, întrucât a dobândit un statut extraordinar prin folosirea cu succes a principiilor lui Hill, ajungând bogat şi având o viaţă împlinită.

 

În final, cartea prezintă o colecţie de afirmaţii şi pilde despre succes, scrise sau culese de napoleon hill. Citiţi-le şi valorificaţi-le! Vă vor ajuta să vă transformaţi într-un om entuziast şi vă vor face să simţiţi gustul succesului!

extinde
 

Detalii produs

Autor: Napoleon Hill

Traducător: Irina-Margareta Nistor

Data apariției: 2012

Titlu original: Succeed and Grow Rich Through Persuasion

ISBN: 978-606-44-0252-3

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 320

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Curtea Veche

Teme: succes, încredere, manipulare

 

Opinii editoriale

Filozofia lui Napoleon Hill te învaţă cele mai inedite lucruri.

W. Clement Stone

Pe Hill l-am cunoscut în 1922, pe când studiam la Facultatea Salem, în oraşul meu natal. Domnul Hill era pe atunci la începutul carierei de orator şi a venit la noi în campus, să ne vorbească. Ascultându-l, am văzut dincolo de vorbele lui, le-am înţeles esenţa, înţelepciunea, am întrevăzut spiritul şi filozofia lui Hill.

Jennings Randolph, senator SUA

În ultimii 25 de ani am avut mai mult noroc decât aş fi meritat, dar mi-e frică să mă gândesc unde-aş fi fost azi sau ce-aş fi făcut, dacă n-aş fi cunoscut filozofia lui Napoleon Hill. Mi-a schimbat viaţa!

Og Mandino
Napoleon Hill
Napoleon Hill
Autor

Napoleon Hill (1883‑1970) a fost un celebru autor american de cărţi motivaţional...

vezi autor
Irina-Margareta Nistor
Irina-Margareta Nistor
Traducător

Născută la 26 martie 1957, în Bucureşti, Irina-Margareta Nistor a absolvit în 19...

vezi autor