TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Productivity SuperHero DP-DAL-PSCSDC-19-N-001
Vezi
galerie

Productivity SuperHero

de Dan Luca

Id: #261481

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
Cum să devii cea mai Organizată și Disciplinată persoană pe care o cunoști
 

Descriere produs

„După mulți ani în tranșeele productivității, îți ofer o soluție simplă care cuprinde 4 principii clare:

1. Informație sintetizată în doze digerabile care nu te va copleși, dar pe care îți vei dori să o aplici imediat.

2. O abordare pe parcursul a 30 de zile, astfel încât să ai suficient timp să implementezi aceste idei și să vezi cum se manifestă schimbările în viața ta.

3. Strategii de clasă mondială, instrumente și exerciții bazate pe studii, verificate în timp și testate pe clienții din programele mele, astfel încât nu mai e nevoie să testezi singur ce funcționează și ce nu.

4. Un mix optim între structură, disciplină și motivație pe parcursul a mai mult de 4 săptămâni:
a) De luni până vineri strategii și instrumente pentru o productivitate crescută
b) Sâmbătă o recapitulare a ideilor principale și întrebări de evaluare, astfel încât să ai o imagine clară asupra progresului pe care l-ai înregistrat în ultimele 7 zile
c) Duminică ai parte de o poveste inspirațională care nu te pune la treabă, dar care îți crește motivația și te ține conectat la călătoria de 30 de zile către organizare și disciplină.

 

Aud foarte des această convingere periculoasă și toxică. lar mintea mea generează automat antidotul pentru a nu rămâne contaminat: „Evident că nu le poți avea pe toate atât timp cât faci aceleași lucruri în același fel!" Această carte este pentru cei care vor să aibă mai mult control asupra schimbărilor din viața lor și este, de asemenea, cartea care te va propulsa prin tavanul imaginar de sticlă care te ține captiv în realitatea ta curentă și în interiorul zonei tale de confort.” - Dan Luca



Alte titluri pentru DanLuca (autor):
The 5 AM Revolution (2022) ,
extinde
 

Detalii produs

Autor: Dan Luca

Data apariției: ianuarie 2019

ISBN: 978-606-683-936-5

EAN-13: 5948495000875

Copertă: Paperback

Număr pagini: 142

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Didactica Publishing House

 

Opinii editoriale

„Pentru mine, Dan este domnul Productivity. Am foarte multe cărți pe tema aceasta, dar Productivity SuperHero m-a ajutat să fac schimbări semnificative în viața mea. De ce? Pentru că în carte am găsit tehnici simple și eficiente, pe care le-am aplicat imediat în viața mea și care au avut efect, pentru că Dan testează pe ei și pe clienții lui toate strategiile pe care le recomanda.”

Mihaela Stroe, doctor in sociologie, expert in Analiza Comportamentala

„Am citit multe cărți despre productivitate. În această carte extraordinară lipsește cu desăvârșire „umplutură". Este o carte atipică, pentru că este mai mult o listă de lucruri concrete și acționabile pe care să le faci în fiecare zi și care îți vor dezvolta productivitatea și disciplina. Cine are nevoie de 100 de pagini de povești de succes în locul unei pagini de informații utile? Cu siguranță, nu Dan!”

Jared Markus, CEO, TrimTop Inc.

„Productivity SuperHero este cartea care îți va oferi instrumentele necesare pentru a deveni într-adevăr persoana organizată și disciplinată care speri să devii. Așteaptă-te să îți fie spulberate multe convingeri limitative, să îți crești arsenalui de strategii de productivitate, să afli cum să renunți la multitasking și cum să prioritizezi ca un performer de top. Fără disciplină nu îți poți realiza obiectivele. Visul nu este suficient, dorința nu este suficientă.”

Diana Amza, ultra-atleta și fondatoarea 524H International Ultra Running Race
Dan Luca
Dan Luca
Autor

Dan Luca este expert în productivitate și în echilibrul dintre profesie și viața...

vezi autor