TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Poliamor în secolul XXI. Iubire și intimitate cu parteneri multipli AT-DEA-PNSXII-14-N-001
Poliamor în secolul XXI. Iubire și intimitate cu parteneri multipli
Vezi
galerie

Poliamor în secolul XXI. Iubire și intimitate cu parteneri multipli

de Deborah Anapol

Id: #232611

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Cuvântul poliamor este unul inventat pentru a denumi un gen diferit de relaționare. Poli provine din limba greacă și înseamnă „mai mulți”. Amor provine din limba  latină și înseamnă „iubire”. Combinarea acestor rădăcini din cele două limbi este împotriva regulilor, așa cum este și să iubim mai mult de o persoană odată atunci când vine vorba de iubirea romantică sau erotică. Folosesc cuvântul poliamor pentru a descrie o întreagă paletă de stiluri de iubire care pornesc din  înțelegerea că iubirea nu poate fi forțată și nici împiedicată să curgă în vreo direcție particulară. Dragostea căreia i se permite să se expansioneze, de obicei ajunge să înglobeze un număr mai mare de oameni.

Pentru autoare, poliamorul desemnează o atitudine interioară de a lăsa iubirea să evolueze fără așteptări ori cerințe ca ea să arate într-un alt fel decât cel în care se configurează cu un număr mai mare de parteneri implicați.

Spre deosebire de alte cărți pe această temă, Poliamor în secolul XXI combină cercetări și fapte reale pentru a oferi o analiză documentată și imparțială a  poliamorului ca stil de viață, precum și ca mișcare socială și de a-l plasa într-un context psihosocial și istoric.

Diversele situații povestite, precum și experiențele personale permit cititorului o mai bună înțelegere a poliamorului și a oamenilor care îl practică și care se  bucură de acesta.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Deborah Anapol

Traducător: Anca Beatrice Radu, Ioan Ștefu

Data apariției: aprilie 2014

ISBN: 978-606-93429-3-0

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 272

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 120g/m

Editura: Atman

Teme: iubire