TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Gata de luptă
Gata de luptă
Vezi
galerie

Gata de luptă

de Ollie Ollerton

Id: #375387

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

„Acum este momentul trecerii la acțiune. După ce ați citit cartea asta, stabiliți-vă un obiectiv, o provocare care să vă sperie puțin.”

OLLIE OLLERTON

 

Cum să continui când ești cu moralul la pământ? Cum să acorzi prioritate recuperării și să preiei controlul? Cum să-ți transformi viața?

 

Pornind de la experiența sa în Forțele Speciale britanice, Ollie Ollerton își împărtășește transformarea din punctul cel mai de jos al vieții – o perioadă întunecată de relații sentimentale rupte, abuz de substanțe și depresie – până la împlinire și concentrare.

 

Cum să-ți asumi un angajament și-ți atingi obiectivele? Cum pui capăt amânărilor și ezitărilor care-ți alimentează îndoiala de sine? Cum să înveți să fii curajos în toate aspectele vieții tale?

 

În cartea sa, Ollie povestește cum și-a schimbat viața și transmite lecțiile pe care le-a învățat, de la găsirea scopului și vizualizarea rezultatului, până la abandonarea obiceiurilor proaste și stabilirea de noi rutine pozitive. Sfaturile sale îi vor ajută pe cititori să-și depășească propriile obstacole pentru a ajunge la o concentrare și un potențial superior.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Ollie Ollerton

Data apariției: iulie 2021

ISBN: 978-973-728-803-5

Copertă: Paperback

Număr pagini: 304

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Meteor Press

Teme: depresie