TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Super mintea CV-NER-SUPERM-19-N-001
Vezi
galerie

Super mintea

de Norman E. Rosenthal

Titlu apărut în colecția Biblioterapia la Curtea Veche

Id: #265155

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Cum să trăiești o viață mai bogată, mai fericită și mai performantă cu ajutorul meditației transcendentale.

 

În această carte, bine documentată științific, dr. Rosenthal ține o pledoarie în favoarea meditației transcendentale – pe care el însuși o practică și totodată o predă celor dornici să o deprindă. În sprijinul ideilor sale, autorul prezintă și numeroase mărturii și relatări ale experiențelor unor figuri celebre din lumea artistică, precum regizorii David Lynch și Martin Scorsese ori actrița Cameron Diaz și actorul Jerry Seinfeld.

 

Rosenthal susține că, deși poate părea paradoxal, extensia Super Minții atrage atât o stare de calm interior, cât și o energie sporită în rezolvarea problemelor cotidiene, pe lângă autenticitate, empatie, privire în perspectivă și ingeniozitate. Vorbim despre minte în forma sa maximă, care dobândește o coerență crescândă, înlesnind stabilirea unor conexiuni mult mai profunde între individ, lumea înconjurătoare și întregul Univers.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Norman E. Rosenthal

Traducător: Andreea Vrabie

Data apariției: octombrie 2019

Titlu original: Super Mind: How to Boost Performance and Live a Richer and Happier Life Through Transcendental Meditation

ISBN: 978-606-44-0186-1

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 464

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Curtea Veche

Teme: fericire, încredere, succes

 

Opinii editoriale

Cu Super Mintea, Norman E. Rosenthal ne oferă un ghid de meditație dinamic, practic și convingător, indicându-ne feluritele căi prin care ea ne poate influența profund numeroase aspecte ale vieții  – de la confortul emoțional și spiritual până la sporirea calităților intelectuale și a inventivității.

Arianna Huffington

Dacă aș putea să le prescriu câte o rețetă pentru meditația transcendentală tuturor pacienților mei, aș face-o negreșit!

Dr. Jennifer Ashton
Norman E. Rosenthal
Norman E. Rosenthal
Autor

Norman E. Rosenthal, născut în 1950 la Johannesburg, în Africa de Sud, este un r...

vezi autor