TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Mindshift CV-BAO-MINSNA-19-N-001
Vezi
galerie

Mindshift

de Barbara Oakley

Titlu apărut în colecția Cărţi Cheie la Curtea Veche

Id: #259059

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
Învață să înveți altfel
 

Descriere produs

Barbara Oakley este în prezent profesor de inginerie electrică, însă a început cu o carieră în armată, urmată de studiul limbilor slave. A fost performantă în toate domeniile în care a activat. În cartea de față, pledează tocmai pentru performanță – o dezvoltare profesională în mai multe direcții.

 

Pornind de la exemplul personal sau al cunoscuților ei, Barbara prezintă modul în care poți învăța într-un fel benefic pentru creierul tău, urmând cursuri online care îți oferă un stil de învățare non-formal. Vei descoperi astfel cum să pui în practică la un potențial maxim ceea ce știi.

 

Poate că ai crezut că este de ajuns să înveți și să te specializezi într-un domeniu pentru a dobândi siguranța unui viitor profesional lipsit de griji. Barbara Oakley contestă acest lucru. Ea dovedește prin cartea de față că învățarea este un proces continuu, că este necesară o extindere profesională în mai multe direcții, iar creierul are nevoie de antrenament zilnic.

 

Mindshift propune noi metode pentru procesul învățării, prin educație non-formală, mai ales bazate pe MOOC-uri – cursuri online specializate pe anumite domenii și acreditate de unele dintre cele mai bune universități din lume. Barbara Oakley vorbește, de asemenea, despre momentele în care pare că nu mai există nicio soluție pentru problemele profesionale cu care poate te con­frunți. Ea îți oferă noi perspective prin care să privești lucrurile și îți arată cum să transformi crizele în oportunități.

 

Așa cum spune chiar autoarea, „oamenii pot învăța să-și remodeleze munca și viața“, însă pentru aceasta este nevoie de receptivitate, voință, ambiție și răbdare. În această carte vei găsi idei prețioase care te vor ajuta să-ți îndeplinești visurile.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Barbara Oakley

Traducător: Andreea Rosemarie Lutic

Data apariției: februarie 2019

Titlu original: Mindshift: Break Through Obstacles to Learning and Discover Your Hidden Potential

ISBN: 978-606-44-0172-4

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 384

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Curtea Veche

Teme: curiozitate, succes

Barbara Oakley
Barbara Oakley
Autor

Barbara Oakley s-a născut în 1955 în Lodi, California. După ce a terminat liceul...

vezi autor