TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Lotusul în mâl înflorește CV-TNH-LOTNMN-21-N-001
Vezi
galerie

Lotusul în mâl înflorește

de Thich Nhat Hanh

Titlu apărut în colecția Metta la Curtea Veche

Id: #371506

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
Arta transformării suferinței
 

Descriere produs

Mai devreme sau mai târziu, te vei lovi în calea ta de suferință. Depinde doar de tine cum privești această încercare. Ai de ales: fie te lași doborât, fie accepți că suferința este prețul pe care îl plătești pentru a ajunge la echilibru. Thich Nhat Hanh reușește, cu multă tandrețe, să îți explice cum poți transforma momentele neplăcute în adevărate învățăminte de viață.

 

Călugăr budist cu o bogată activitate în Occident, el explorează modurile în care ne putem accepta gândurile și sentimentele, astfel încât să fim în completă armonie cu noi înșine și cu cei din jur. Mantrele, meditația și exersarea tehnicilor de mindfulness ne pot ajuta să apreciem momentele de fragilitate, fiindcă ele ne întregesc. Această carte ne dezvăluie părțile frumoase ale urâtului, arătându-ne că și în cele mai nefaste clipe există o lumină care să ne îndrepte spre împlinire.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Thich Nhat Hanh

Traducător: Monica Dicu

Data apariției: aprilie 2021

Titlu original: No Mud, No Lotus

ISBN: 978-606-44-0813-6

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 208

Limbă: Română

Dimensiuni: 11x16 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Curtea Veche

Teme: fericire, identitate, suflet

 

Opinii editoriale

Thich Nhat Hanh pune în aplicare învățăturile dobândite prin meditație pentru a alina suferințele de natură socială, politică sau climatică.

The Irish Times

Thich Nhat Hanh spune că fără suferință nu putem găsi fericirea. Fără mâl nu crește floarea de lotus, iar fără firul de nisip nu apare perla. Când învățăm cum să suferim, deja ajungem să suferim mai puțin.

Forbes

Această carte ne explică de ce confruntarea reală a problemelor, în locul amăgirii cu o gândire pozitivă, ne poate ajuta să ne organizăm mai bine valorile și să înțelegem fericirea într-un mod mai profund.

HuffPost

Nhat Hanh te învață că nu e nevoie să trăiești pe vârful de munte pentru a-ți însuși înțelepciunea budistă. În schimb, trebuie să devii conștient de respirația ta, pentru ca prin ea să ajungi în prezent, unde activitățile de zi cu zi ți se vor părea surse de fericire și adevărate miracole.

Time
Thich Nhat Hanh
Thich Nhat Hanh
Autor

Thich Nhat Hanh este unul dintre cei mai cunoscuți și respectați maeștri Zen din...

vezi autor