TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Puterea voinței 978-630-319-576-6
Puterea voinței
Vezi
galerie

Puterea voinței

de Kelly McGonigal

Titlu apărut în colecția Introspectiv la Litera

Id: #263248

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
Cum să stăpânești noua știință a autocontrolului
 

Descriere produs

Vi s-a întâmplat să vă simţiţi vinovaţi pentru că nu aţi putut rezista prăjiturii cu frişcă, deşi aţi început o dietă de slăbire? Sau pentru că aţi amânat nepermis de mult să daţi telefonul acela important clientului care aştepta un semn din partea voastră? Sau pentru că aţi cumpărat o grămadă de lucruri care nu vă erau de fapt necesare?

 

Nu e nevoie să vă întrebaţi mereu de ce viaţa trebuie să fie o luptă continuă pentru autocontrol. Puteţi învăţa din Puterea voinţei cum să vă controlaţi atenţia, emoţiile şi dorinţele, printr-un program pas cu pas care vă ajută să vă identificaţi obiectivele, să vă întăriţi autocontrolul și să faceţi schimbări pentru toată viața, indiferent dacă este vorba de slăbit, sănătate financiară, reducerea stresului, învingerea tendinței de a tergiversa lucrurile, cum să fiţi un părinte mai bun sau cum să vă concentraţi mai bine. Exerciţiile şi strategiile propuse vă arată cum să transformaţi cunoaşterea greşelilor în strategii pentru succes, insuflându-vă puterea de a vă atinge obiectivele, de a face schimbări reale şi de durată şi de a deţine controlul asupra fiecărui aspect al vieţii voastre, de la ceea ce mâncaţi până la ceea ce faceţi, spuneţi sau cumpăraţi.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Kelly McGonigal

Traducător: Marilena Iovu

Data apariției: ianuarie 2024

Titlu original: The Willpower Instinct. How Self-Control Works, Why It Matters, and What You Can Do to Get More of It

ISBN: 978-630-319-576-6

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 336

Limbă: Română

Dimensiuni: 13,7x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Litera

Teme: emoții

 

Opinii editoriale

„Fiecare capitol este util de sine stătător, dar, ca întreg, această carte îți poate schimba viața. Dacă vrei să scazi în greutate, să ai mai mult succes la muncă, să scapi de obiceiuri toxice... ce mai, dacă ești OM, trebuie să citești această carte.”

Library Thing

„Ce carte eliberatoare! McGonigal explică știința voinței, analizând miturile în care credem majoritatea dintre noi. O voință puternică – bazată pe inspirație, nu pe absurdități opresive – este la îndemâna tuturor.

Geoff Colvin, autor al Talent Is Overrated: What Really Separates World-Class Performers From Everybody Else

„Puterea voinței reprezintă un nou tip de carte de dezvoltare personală. Folosindu-se de știință pentru a-și explica ideile, McGonigal a creat o carte de neratat pentru oricine își dore ște să facă schimbări mici sau mari în viață.

Book Page

„Această carte este deosebit de valoroasă pentru oricine este interesat să învețe cum să-și atingă obiectivele mai eficient. McGonigal explică foarte clar cercetări științifice relevante și aplicațiile lor și arată de ce conștientizarea limitelor puterii voinței este esențială pentru abilitatea noastră de a exercita autocontrolul.

Jeffrey M. Schwartz, coautor al You Are Not Your Brain și Brain Lock