TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Autobuzul energiei AI-JOG-AUTOBE-17-N-001
Autobuzul energiei
Vezi
galerie

Autobuzul energiei

de Jon Gordon

Id: #261381

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Cartea furnizează cititorului un set simplu și concis de soluții care ajută într-adevăr la schimbarea multor aspecte ale vieții pentru a putea înlocui energia negativă cu una pozitivă.
 
Cu toții suntem diferiți, avem joburi diferite, familii diferite, dorințe și mai diferite. Din acest motiv, trecem în călătoria noastră prin prea multe intersecții. Ca urmare, ne trezim deseori privind în direcția corectă, dar virând autobuzul într-o direcție greșită. Înainte de toate, ne spune Gordon, pentru a merge pe calea potrivită nouă trebuie să știm încotro vrem să ne îndreptăm și, pe lângă asta, să ne dorim cu adevărat acest lucru. Doar când avem o viziune clară în viață putem să conducem spre aceasta.
 
Pe de altă parte, este greu să rămâi concentrat asupra călătoriei tale atunci când îți apar în cale atât de multe obstacole negative. Autorul ne inspiră să îmbrățișăm energia pozitivă a obstacolelor și să o transformăm într-o soluție pentru depășirea acestora. Acest lucru pornește de la convingerea că poți depăși orice greutate dacă ai energia și oamenii potriviți în jurul tău, oameni care să te împingă să evoluezi, mai ales în lumea afacerilor.”
extinde
 

Detalii produs

Autor: Jon Gordon

Data apariției: ianuarie 2017

ISBN: 978-606-913-254-8

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 200

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Act și Politon

Jon Gordon
Jon Gordon
Autor

Jon Gordon este speaker motivațional și autor de bestselleruri, cărțile sale ins...

vezi autor