TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Înghețată la micul dejun HU-LJW-NGHLMD-19-N-001
Vezi
galerie

Înghețată la micul dejun

de Laura Jane Williams

Titlu apărut în colecția Practic. Humanitas la Humanitas

Id: #264100

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
Redescoperă copilul din tine, ca să fii mai calmă, mai fericită și să scapi de problemele de doi bani ale vieții de adult
 

Descriere produs

Înghețată la micul dejun. Redescoperă copilul din tine, ca să fii mai calmă, mai fericită și să scapi de problemele de doi bani ale vieții de adult


Pare că lumea din jur și-a piedut busola, iar stresul cotidian te ajunge din urmă? Nu dispera! Laura Jane Williams te învață cum să devii iarăși stăpână pe tine, să te prețuiești, să râzi din toată inima și să te bucuri de viață.


Soluția e simplă: coboară în adâncurile ființei până la cea mai fericită și mai luminoasă perioadă din viața ta, copilăria, și reconectează-te cu copilul care ai fost.


Ia-ți o binemeritată pauză de la grijile vârstei adulte, pune surdină vocilor celor care-ți spun că ești om în toată firea, cu responsabilități pe umeri și chestiuni urgente de rezolvat, și reînvață să fii senină, veselă și să te răsfeți așa după cum meriți.


Da, poți să te îmbraci office, să plătești facturi și să te lupți cu deadline-urile și în același timp să-l lași pe copilul din tine să-și trăiască emoțiile cu sinceritate, neîngrădit de regulile aberante ale adulților, să se minuneze de magia fiecărei zile și să mănânce înghețată la micul dejun!

extinde
 

Detalii produs

Autor: Laura Jane Williams

Traducător: Ianina Marinescu

Data apariției: august 2019

Titlu original: Ice Cream for Breakfast

ISBN: 978-973-50-6567-6

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 208

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Humanitas

Teme: emoții, stres, feminism, fericire