TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Începe cu viziunea DP-RSS-NCEPCV-20-N-001
Începe cu viziunea
Vezi
galerie

Începe cu viziunea

de Steven Shallenberger, Rob Shallenberger

Id: #323138

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

“Începe cu viziunea” - este despre tine și succesul tău – și nu doar unul temporar sau pe termen scurt. Ghidul complet în 6 pași pentru planificare, rezolvare de probleme și execuție te va ajuta să gestionezi schimbările și să transformi orice provocare sau oportunitate care îți apare în plan personal sau profesional.

 

Publicată după succesul cărții “Becoming Your Best”, cu conceptele sale care îți deschid ochii și strategiile care înglobează adevărata esență a unui lider, “Începe cu viziunea” este o inițiativă revoluționară care va ajuta pe oricine să devină cea mai bună versiune a sa. Ghidul în 6 pași este o abordare prietenoasă pentru a face schimbări pozitive într-o organizație și în cariera sau viața personală a cuiva. Este firesc să întâlnești obstacole, însă oportunitățile sunt și ele acolo, drept urmare ghidul clar și realist pe care l-au elaborat Steve și Rob pentru rezolvarea de probleme și obținerea succesului aduce lumină asupra incertitudinilor generate de schimbare și evoluție. Așa cum se explică în acest manual pentru viață, oricine este un lider (al propriei vieți sau al unei organizații), iar “Începe cu viziunea” este o lectură esențială pentru a deveni un lider eficace care îi inspiră pe alții… și te ține în permanență conectat. Adevărata esență a unui mare lider este să fie cea mai bună versiune a sa.

 

“Începe cu viziunea” va ajuta orice persoană, familie sau echipă să abordeze orice provocare sau problemă folosind ghidul complet în 6 pași creat de autori. Acesta aduce organizațiile împreună, oferindu-le un limbaj și un proces comun pentru a trata orice situație, economisind nenumărate ore și importante sume de bani, stimulând totodată imaginația și cooperarea.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Steven Shallenberger, Rob Shallenberger

Traducător: Irina-Marina Borțoi

Data apariției: decembrie 2020

ISBN: 978-606-048-231-4

EAN-13: 5948495003999

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 144

Limbă: Română

Dimensiuni: 15x23,5 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Didactica Publishing House

Teme: succes

Steven Shallenberger
Steven Shallenberger
Autor

Steven Shallenberger are o experiență de peste patruzeci de ani ca acționar și d...

vezi autor
Rob Shallenberger
Rob Shallenberger
Autor

Rob Shallenberger este unul dintre experții globali în leadership și planificare...

vezi autor