TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Imaginea prosperității. Decizii financiare inteligente pentru a-ți transforma viziunea în realitate AI-ERL-IPDFIP-19-N-001
Imaginea prosperității. Decizii financiare inteligente pentru a-ți transforma viziunea în realitate
Vezi
galerie

Imaginea prosperității. Decizii financiare inteligente pentru a-ți transforma viziunea în realitate

de Ellen Rogin, Lisa Kueng

Id: #261986

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Imaginea prosperității / Picture Your Prosperity de Ellen Rogin și Lisa Kueng este un ghid de educație financiară care se adresează publicului feminin, fără a-l exclude însă categoric pe cel masculin. Cele două autoare își propun să ghideze pașii femeilor pe calea prosperității, definită nu doar ca bunăstare economică, ci ca o modalitate prin care să ne apropiem mai mult cu fiecare zi de cea mai extraordinară viață pe care o putem avea. Cartea „decodifică” pe înțelesul tuturor o serie de noțiuni din registrul financiar, explicându-ți ulterior cum poți folosi aceste unelte pentru a obține prosperitatea financiară.

Cele două coautoare ale cărții sunt ambele experimentate în domeniul serviciilor financiare. Ellen Rogin este expert financiar, vorbitor TEDx, blogger, speaker motivațional și coautoarea mai multor cărți pe teme financiare pentru femei. Opiniile ei sunt adesea solicitate de numeroase publicații și posturi de televiziune prestigioase din America. Lisa Kueng este directorul executiv al firmei de consultanță Invesco Consulting, având o experiență de peste 15 ani în industria serviciilor financiare și activând de asemenea ca speaker și dezvoltator de programe educaționale pentru investitori.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Ellen Rogin, Lisa Kueng

Data apariției: ianuarie 2019

Titlu original: Picture Your Prosperity

ISBN: 978-606-913-411-5

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 318

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Act și Politon