TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Găsește-ți sufletul pereche. Cum să alegi partenerul ideal și cum să îl păstrezi PH-ANT-GSPCSA-19-N-001
Găsește-ți sufletul pereche. Cum să alegi partenerul ideal și cum să îl păstrezi
Vezi
galerie

Găsește-ți sufletul pereche. Cum să alegi partenerul ideal și cum să îl păstrezi

de Anne Teachworth

Titlu apărut în colecția Cuplul la Philobia

Id: #263888

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Ţi-ai dorit vreodată să te îndepărtezi de o persoană care se poartă abuziv, dar n-ai putut să ieşi din relaţia respectivă? Ai evitat pe cineva cumsecade, doar fiindcă nu erai atras de el? Ai ales mereu doar parteneri nepotriviţi? Te-ai întrebat vreodată de ce și dacă poţi schimba cumva tiparul şi, implicit, norocul?

Dacă eşti una dintre acele persoane care repetă la nesfârşit aceeaşi greşeală, dacă nu poţi înţelege de ce ai ales un anumit tip de partener şi i-ai respins pe alţii, dacă te trezeşti că spui, în cadrul relaţiei tale, aceleaşi lucruri pe care le-ai auzit în copilărie de la părinţi, dacă repeţi un ciclu marcat de abuz, alcoolism, certuri sau abandon, dacă nu ştii unde greşeşti şi de ce nu te-a ajutat psihoterapia, acum ai şansa să descoperi cum să ai relația pe care ți-ai dorit-o dintotdeauna.

Află totul despre Sistemul psihogenetic™ propus de Anne Teachworth, cu ajutorul căruia vei conștientiza câteva adevăruri simple legate de tiparele de relaționare dintre părinții tăi, astfel încât să pui punct moștenirilor de familie defectuoase și să îți dai voie să fii fericit în relația de cuplu actuală sau în cea pe care o vei avea în viitor.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Anne Teachworth

Data apariției: iulie 2019

ISBN: 978-606-8560-80-9

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 304

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Philobia

Teme: fericire