TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Sufletul lumii PH-FRL-SUFLEL-20-N-001
Sufletul lumii
Vezi
galerie

Sufletul lumii

de Frédéric Lenoir

Titlu apărut în colecția Ecologia interioară la Philobia

Id: #308586

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Ca urmare a uneia şi aceleiași viziuni, şapte înțelepți din lumea întreagă se întrunesc timp de șapte zile într-o mănăstire din Tibet având misiunea de a transmite generațiilor următoare esența înțelepciunii universale, într-o formă lipsită de dogmatism, dar plină de umanism. Dincolo de divergențele culturale şi istorice dintre tradițiile fiecăruia dintre înțelepți, învățătura lor se bazează pe experiența personală şi se inspiră din ceea ce filosofii Antichității numeau Sufletul lumii: forța binevoitoare care menține universul în armonie.

Mesajul lor răspunde mai multor întrebări existențiale. Care este sensul vieții noastre? Cum să reuşim în viață şi să fim fericiți? Cum să împăcăm deopotrivă nevoile corpului şi ale spiritului? Cum să ne descoperim pe noi înşine şi cum să ne amplificăm potențialul creativ? Cum să nu mai fim conduşi de frică, ci de iubire, şi cum să transformăm lumea într-un loc mai bun și mai drept? Șapte zile pentru a împărtăşi şapte „lecții“, concentrate într-o formă de esență a înțelepciunii.

O invitație de a deschide ochii şi inimile pentru a descoperi adevărul din noi, pentru a înțelege mersul lumii și pentru o cunoaştere indispensabilă a relațiilor autentice şi sănătoase dintre oameni.

Lasă-te purtat de un val de poezie şi, pe parcursul lecturii, descoperă chintesența unei vieți fericite!

extinde
 

Detalii produs

Autor: Frédéric Lenoir

Traducător: Nicolae Weisz

Data apariției: martie 2020

ISBN: 978-606-856-091-5

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 160

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Philobia

Teme: fericire

Frédéric Lenoir
Frédéric Lenoir
Autor

Scriitor, filosof, sociolog, conferențiar și doctor în științe sociale, Frédér...

vezi autor