TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Femeile inteligente vorbesc pe limba bărbaților BO-ANV-FIVPLB-20-N-001
Femeile inteligente vorbesc pe limba bărbaților
Vezi
galerie

Femeile inteligente vorbesc pe limba bărbaților

de Andrei Vulpescu

Id: #317783

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Femeile inteligente vorbesc pe limba bărbaților este ghidul care te învață să recunoști bărbații inteligenți și nevoile acestora. Este lecția care te pregătește de fapt pentru relația funcțională cu bărbatul inteligent, pentru iubirea matură. Este cartea care îți deschide ochii în fața relațiilor toxice și care te învață să spui DA schimbării.

 

De la blocaje la soluții, de la relațiile imature la duoul femeie puternică – bărbat inteligent, de la schimbarea inevitabilă a gândirii în cuplu la înțelegerea și aprecierea partenerului, de la credințele și miturile care fac mai degrabă rău relațiilor la ponturi și bune practici pentru a avea o relație funcțională și cu sens.


Toate acestea într-o carte care te va face să descoperi adevărul despre bărbați și să îți dorești nu perfecțiunea, ci o relație sănătoasă, departe de clișee și de stereotipuri. Excelează în jocul relațiilor cu ajutorul manualului de utilizare a bărbatului inteligent!


Femeile inteligente vorbesc pe limba bărbaților te va ajuta să:

  • Recunoști și cucerești bărbatul inteligent;
  • Descoperi dorințele ascunse și gândurile bărbatului inteligent;
  • Înțelegi ce presupune o relație sănătoasă și asumată;
  • Identifici partenerul potrivit pentru tine și eviți relațiile toxice;
  • Te cunoști cu adevărat și faci loc în viața ta dezvoltării emoționale;
  • Iubești matur un partener cu principii și valori solide;
  • Îl păstrezi lângă tine pe bărbatul inteligent și matur pe care îl iubești.


"Un bărbat vrea să se simtă bărbat în preajma ta, nu sugar! Un bărbat inteligent nu va avea nevoie de gesturi din partea ta. Dacă îl interesezi, el va investi automat timp, energie, sentimente și resurse în relația cu tine! Tu nu trebuie să faci altceva decât să fii femeie! Și să te bucuri de asta! Atunci când este interesat, n-are nevoie de manipulări. Cu cât te place mai mult, cu atât își va dori să fie în preajma ta. Relaxează-te, respiră și bucură-te de asta! Încearcă să faci planuri în locul lui și vei vedea cât de repede va uita că exiști. Dacă te place, te caută! Este un adevăr profund! Dacă nu te caută, nu are sens să te întrebi de ce nu o face! Lasă-l să fie bărbat și tu ai grijă de feminitatea ta! Este fix atât de simplu. Bărbații inteligenți, care n-au nevoie de amante, dar au nevoie de apreciere și amor, își doresc partenere feminine!"

extinde
 

Detalii produs

Autor: Andrei Vulpescu

Data apariției: octombrie 2020

ISBN: 9786069008799

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 304

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Bookzone

Teme: iubire

 

Opinii editoriale

Dacă ești în fața standului unei librării și învârți cartea asta în mână, cântărind dacă s-o iei sau nu… îți spun că autorul are o scriitură mai inedită. Este abrupt, direct, însă știe de fiecare dată ce spune, pune degetul pe rană și întrebările lui pot genera răspunsuri care deschid ochi. Dacă deja ai luat cartea și nu-ți place… te poți supăra și pe mine, sunt unul dintre cei care l-am încurajat pe Vulpescu să se apuce de scris. Dar mă aștept să-ți placă și să-mi mulțumești.


Cabral Ibacka

Este scrisă într-o manieră care te va face să nu mai lași cartea din mână până nu o termini, simplă, flagrantă. Te va amuza, te va liniști, te va face să încerci să reții anumite cuvinte de ale lui, ba chiar te va face să împărtășești diferitelor persoane diverse pasaje, imediat după ce le-ai citit.

Ana Vasilescu

Andrei Vulpescu nu încearcă prin această carte să prezinte cititorilor o poveste fabuloasă despre iubirea perfectă, dar în acelaşi timp imposibil de atins de către oameni, o iluzie a fericirii, ci doreşte să trezească în ei dorinţa de eliberare din toate clişeele, stereotipurile şi negativismele în care au crescut şi pe care le predau mai departe sub denumirea de „dragoste", eliberare ce tinde spre crearea unui mediu propice dezvoltării emoţionale, unei relaţii sănătoase şi descoperirea adevăratei taine care ne face pe noi, oamenii, invincibili; şi anume IUBIREA.

Pierduți în Literatură
Andrei Vulpescu
Andrei Vulpescu
Autor

Blogger de relații, jurnalist, scriitor, artist și terapeut în formare. Andrei V...

vezi autor