TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Tweet Cute SB-EML-TWEETC-21-N-001
Tweet Cute
Vezi
galerie

Tweet Cute

de Emma Lord

Titlu apărut în colecția Storia Books | Young Adult la Storia Books

Id: #366773

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
O rețetă furată. Un război online
 

Descriere produs

O comedie romantică irezistibilă, un roman de debut despre riscurile pe care ni le asumăm, drumurile pe care ne duce viața și despre cum dragostea se poate afla în cu totul altă parte decât te-ai fi așteptat.

 

S-o cunoaștem pe Pepper, căpitanul echipei de natație, o perfecționistă înrăită și suprasolicitată. Poate că familia ei se destramă, dar afacerea lor cu fast-food bubuie – în mare parte datorită lui Pepper, care abia reușește să-și pună ordine în viața reală, în timp ce administrează în taină contul masiv al companiei familiei ei, Big League Burger.

 

Intră în scenă Jack, clovnul clasei și ghimpele permanent din coasta lui Pepper. Când nu încearcă să scape din umbra geamănului său extrem de popular, este ocupat să lucreze în magazinul de delicatese al familiei. Poate că relația lui cu afacerea de care îi depinde viitorul lui nu e întotdeauna perfectă, dar când Big League Burger îi fură rețeta de sandviș cu brânză la grătar, inventată de bunica lui, ar face orice să-i distrugă, înarmat cu un arsenal de tweeturi.

 

Când vine vorba de dragoste și brânză, totul e permis – asta până când certurile între Jack și Pepper se transformă într-un război viral pe Twitter. Pe negândite, în vreme ce sunt ocupați să se războiască cu meme sarcastice și contre pe Twitter, se îndrăgostesc unul de celălalt în viața de zi cu zi – discutând pe o aplicație de chat anonimă făcută de Jack.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Emma Lord

Traducător: Ionela Chirilă

Data apariției: februarie 2021

Titlu original: Tweet Cute

ISBN: 978-606-9072-23-3

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 392

Limbă: Română

Dimensiuni: 14x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Storia Books

Teme: iubire, umor

 

Din blogul Cartepedia

Cartepedia Cartepedia

,,Printre cele mai citite genuri literare citite de mine, se numără Fantasy și Young Adult. Mulțumesc prietenilor de la Cartepedia căci m-au invitat să vă recomand câteva cărți din aceste genuri. Astfel......“

citește mai mult
 

Opinii editoriale

„Tweet Cute e o poveste de dragoste perfectă între doi dușmani deveniți iubiți, cu subiecte inteligente și bine construite și personaje reale, ușor de închipuit în viața reală.

Francesca Zappia, autoarea romanului „Eliza și monștrii ei”

De la războaie luptate cu meme, până la marketing pe social media, Emma Lord descrie în detaliu toate aspectele culturii online de astăzi. În mijlocul nebuniei digitale, găsim o poveste antrenantă despre loialitatea familială și nevoia de a-ți urma pasiunile personale.

Kirkus Reviews

Un precursor al stilului în care vor fi spuse poveștile de dragoste adolescentine în anii care vor urma.

Booklist

Un amestec de Gossip Girl: Intrigi la New York și Fete rele cu arome din Tuturor băieților pe care i-am iubit, cu un praf de Mesaj pentru tine. E imposibil să nu-ți placă."

Hypable

O readaptare a comediei romantice pentru era Twitter, Tweet Cute  aduce la un loc o delicioasă rivalitate online și o reflecție asupra ideii de presiune exercitată de familie și a efectului ei asupra copilăriei.

Emily Wibberley și Austin Siegemund-Broka, autorii romanelor „Always Never Yours” și „If I’m Being Honest”

Ascultați de o fanatică a comediilor romantice: Tweet Cute vă va încălzi inima.

Alanna Bennett, autoarea romanului „Roswell, New Mexico”
Emma Lord
Emma Lord
Autor

Emma Lord, editor digital și scriitoare, locuiește în New York, unde, atunci cân...

vezi autor