TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Gândirea paralelă CV-EDB-GNDIRP-17-N-001
Vezi
galerie

Gândirea paralelă

de Edward de Bono

Titlu apărut în colecția Seria Edward De Bono la Curtea Veche

Id: #250973

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
De la gândirea socratică la gândirea lui de Bono
 

Descriere produs

Edward de Bono, inventatorul conceptului de „gândire laterală“, a pus bazele formale ale tehnicilor de gândire creativă deliberată, fiind autoritatea numărul unu în lume în acest domeniu. Este autorul a 83 de cărţi, traduse în 40 de limbi. Teoriile și planurile sale de instruire au intrat în programele școlare din numeroase ţări, fiind preluate de asemenea de numeroase companii și instituţii din întreaga lume.

Descoperirea eșecului gândirii tradiţionale i-a permis lui Edward de Bono să iniţieze o dezbatere de proporţii globale despre natura și despre funcţiile gândirii și să dea naștere unei adevărate revoluţii a creativităţii. În cărţile sale, rigiditatea sistemului tradiţional de gândire, care nu face față schimbării, cedează locul gândirii paralele, singura care ţine pasul cu transformările rapide ale lumii în care trăim. În orice domeniu ar fi aplicate, metodele gândirii paralele deschid noi orizonturi şi un câmp al posibilităților concomitente în care sistemele multiple, ca și valorile, pot coexista. Edward de Bono eliberează gândirea, făcând-o mai cooperantă, mai flexibilă, mai creativă, mai deschisă spre acţiune și spre inovaţie!


Lucrarea de faţă, o adevărată capodoperă a gândirii creative, dezvăluie un set de tehnici ușor de aplicat care facilitează reconcilierea oricăror contradicţii, punând accentul pe elaborarea permanentă a unor noi opţiuni. Metoda prezentată de dr. Edward de Bono, bazată pe acceptarea bogăţiei posibilităților date, depășește natura conflictuală a gândirii tradiţionale și lasă cale liberă inovaţiei.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Edward de Bono

Traducător: Marius Cristian Tudosă

Data apariției: noiembrie 2017

Titlu original: Lateral Thinking: A Textbook of Creativity

ISBN: 978-606-588-995-8

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 336

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Curtea Veche

Teme: creativitate, succes

 

Opinii editoriale

Cărţile lui Edward de Bono au devenit o evanghelie a guvernelor, a universităților, a școlilor, a corporațiilor și chiar a închisorilor de pretutindeni.

The Times

Capacitatea lui Edward de Bono de a rezolva probleme din diferite domenii, cu ajutorul gândirii laterale, l-a transformat într-un adevărat guru, sfaturile sale fiind căutate de directorii marilor companii din întreaga lume.

Al Jazeera

Dr. Edward de Bono este maestrul gândirii creative.

The Independent
Edward de Bono
Edward de Bono
Autor

Edward de Bono este inventatorul sintagmei „gândire laterală“ (intrată demult în...

vezi autor