TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Direcția- Etapa constientizării LE-AMR-DIREEC-17-N-001
Direcția- Etapa constientizării
Vezi
galerie

Direcția- Etapa constientizării

de Amratra

Id: #252751

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Cartea Direcția, a două din ciclul Etapa Conștientizării, sugerează introspecții pe care să le străbați în adâncul tău, că și persoană capabilă de a se ridica la nivele superioare de înțelegere.

Ia în considerare alternativă unică pe care Omenirea o are în față. Simte și descoperă singur, atât sensul vieții tale cât și iminentă schimbării care va cuprinde Planetă.

Echipă de Monitorizare a Evoluției și Civilizației Umane

Prin Amratra

Direcția-Etapă Conștientizării are că scop dezvăluirea direcției spre care trebuie să va îndreptați că specie umană.

Omenirea a parcurs de-a lungul istoriei, mai multe etape. Fiecărei etape i-au corespuns anumite principii corelate cu dezvoltarea înțelegerii și transformării societății voastre.

Cartea a două din ciclul Etapă Conștientizării, încearcă să definească direcția spre care trebuie să va îndreptați de acum înainte, pentru a demonstra că ați înțeles pasul uriaș necesar cuprinderii esenței existenței în următoarea perioadă de dezvoltare, și totodată, implementarea unui comportament evoluat, asimilat de fiecare dintre voi.
Numai înțelegând corect direcțiile trasate de respectare a principiilor de pace, armonie, echilibru și dragoste, veți putea face următorul salt în evoluție. Tot ceea ce nu va fi conform acestor principii se va nărui de la sine.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Amratra

Data apariției: 2017

ISBN: 978-606-943-566-3

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 160

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Letras