TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Cum să-ți reinventezi viața. Cum să pui capăt comportamentelor negative şi să te simţi din nou bine TR-JSK-CSRVCS-17-N-001
Vezi
galerie

Cum să-ți reinventezi viața. Cum să pui capăt comportamentelor negative şi să te simţi din nou bine

de Janet S. Klosko, Jeffrey E. Young

Titlu apărut în colecția Psihologie Practică la Trei

Id: #249129

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Cum să-ți reinventezi viața. Cum să pui capăt comportamentelor negative şi să te simţi din nou bine comandă acum cartea online scrisă de Janet S. Klosko și Jeffrey E. Young apărută în colecția Psihologie Practică  la editura Trei.

Ți se întâmplă adesori să pui nevoile celorlalți mai presus de ale tale? Te panichezi când persoana iubită te amenință că te părăsește? Te temi în mod exagerat de boli și de eșecuri financiare? Ești veșnic nemulțumit, în ciuda reușitelor personale și profesionale? 

Autorii acestei cărți, celebri specialiși în psihoterapia cognitivă, te ajută să identifici cele 11 "capcane mentale" asociate cu diversele comportamente distructive și cu imaginea negativă de sine. Pe baza unor studii de caz, a unor chestionare de autoevaluare, dar mai ales a unor tehnici bazate pe controlul emoțiilor, gândurilor și comportamentelor, vei învăța cum să "spargi" ciclul reacțiilor autodistructive și cum să te bucuri de o viață împlinită, evitând "capcanele" vieții – de la sentimentul de abandon și de la dependență, până la excluderea socială, deprivarea emoțională, eșec și vulnerabilitate. 







extinde
 

Detalii produs

Autor: Janet S. Klosko, Jeffrey E. Young

Traducător: Ruxandra Rădulescu

Data apariției: mai 2017

Titlu original: Reinventing your life: the breakthrough program to end negative behavior and feel great again

ISBN: 978-606-40-0112-2

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 472

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Trei