TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Cum recunoști minciuna LI-PAM-CUM0RM-18-N-001
Cum recunoști minciuna
Vezi
galerie

Cum recunoști minciuna

de Pamela Meyer

Titlu apărut în colecția Introspectiv la Litera

Id: #254977

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
Tehnici dovedite de detectare a înșelătoriilor, de înțelegere a caracterelor și de determinare a adevărului
 

Descriere produs

Oamenii – prieteni, rude, colegi de serviciu, agenți de vânzări – ne mint tot timpul. Zi de zi, oră de oră, în mod constant. Nici unul dintre noi nu este imun și cădem cu toții victime. În conformitate cu studiile realizate de cercetători, majoritatea persoanelor au de-a face cu aproape 200 de minciuni zilnic.


Acum, putem face ceva pentru a identifica minciunile. Cartea Pamelei Meyer aduce împreună trei surse – recunoașterea facială, realizarea interviurilor și un studiu de teren cuprinzător – într-un corp specializat de informații, realizat pentru a ajuta liderii din lumea afacerilor să detecteze înșelătoria și să obțină informațiile de care au nevoie pentru a-și concretiza cu succes cele mai importante interacțiuni și tranzacții.


Cum recunoști minciuna aduce, pentru prima dată, ani de cunoștințe – aflate anterior doar în posesia comunității de informații, în academiile de poliție și în universități – în birourile corporațiilor, la sedințele de management, la interviurile pentru angajare, în desfă - șurarea procedurilor legale și la negocierile de afaceri. Învață secrete de comunicare pe care până acum nu le cunoșteau decât câțiva oameni de știință, specialiști în interogatorii și din serviciile de informații.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Pamela Meyer

Traducător: Bianca Paulevici

Data apariției: iunie 2018

Titlu original: Liespotting: Proven Techniques to Detect Deception

ISBN: 978-60-633-259-22

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 272

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Litera

Teme: adevăr, succes