TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Capcanele inteligenței GL-DAM-CAPCAI-19-N-001
Capcanele inteligenței
Vezi
galerie

Capcanele inteligenței

de David McRaney

Id: #307796

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Cartea lui David McRaney se adresează celor preocupați să gândească logic și să demonteze argumentele ilogice; celor avizi să demaște pseudoștiința oriunde o întâlnesc și să afle, totodată, un răspuns pertinent la o întrebare sâcâitoare a lumii moderne: de ce oamenii se încăpățânează să creadă anumite lucruri cu atâta pasiune în ciuda unor dovezi cel puțin dubioase, dacă nu absente cu totul. Ceea ce, conform lui McRaney, ne duce la o altă întrebare: mintea umană e cu adevărat capabilă să perceapă realitatea sau preferă să se stea în propriile iluzii?

extinde
 

Detalii produs

Autor: David McRaney

Traducător: Răzvan Lerescu

Data apariției: decembrie 2019

ISBN: 978-606-945-636-1

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 328

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Globo

 

Opinii editoriale

Perspectiva radicală a lui McRaney e ca și cum ai face un curs de Psihologie cu un profesor isteț și fără teme pentru acasă.

Psychology Today

Pătrunzătoare… Cartea lui McRaney evidențiază modurile frecvente în care ne compromitem zilnic inteligența, fără a-l face pe cititor să se simtă prost.

The Huffington Post

Pur și simplu minunată. Un ghid captivant și util al feluritelor moduri în care creierele noastre o pot lua pe cărări cu totul greșite.

Richard Wiseman

Această carte este o doză de cercetare psihologică servită în anecdote savuroase care te vor ajuta să te înțelegi mai bine atât pe tine, cât și pe noi, ceilalți. În cele din urmă, se pare că suntem mult mai iraționali decât cred cei mai mulți dintre noi, așa că oferă-ți un avantaj major: pune mâna și citește această carte.

Alexis Ohanian, co-fondator al Reddit.com