TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Călătorii plăcute în căutarea de sine BM-SOP-CPNCDS-19-N-001
Călătorii plăcute în căutarea de sine
Vezi
galerie

Călătorii plăcute în căutarea de sine

de Sofia Perez

Id: #307470

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Ceea ce e viu în noi este mult dincolo de corpul nostru fizic. Ființele aflate într-o transformare continua, permitandu-ne să intelegern că suntem mult mai mult decât reflexia noastră în oglinda. E ceea ce ne ajuta să ieșim din matrice.

Atunci când începem să punem sub semnul întrebării tot ce e în jurul nostru, când ne lipsește curajul de a continua, când deja nu mai știm cine suntem și încotro ne îndreptam, căutam răspunsuri.

Răspunsuri care sunt în noi. Că să ajungem la ele, trebuie că noi înșine să mergem și mai departe. Mai profund. Să căutam unde niciodată nu am îndrăznit să o facem, dincolo de conștient și de tot ceea ce ne-au făcut să credem că suntem.

În aceste vremuri de provocări enorme, conștiință faptului că structurile rigide și perimate ale lumii noastre deja nu ne mai sunt suficiente ne conduce la căutarea altor instrumente, pe care le-am avut mereu la dispoziție, de la început.

Libertatea de a fi deplin, fericit și întreg este la îndemăna noastră, a tuturor. Așadar, aleargă, Copil al Stelelor, și salvează visurile arta, rnunca, hotărârea, magia și iubirea. Nu te opri, dar asculta tăcerea în care trăiesc dorințele arzătoare ale suftetului tău. Întoarce-te acasă!

extinde
 

Detalii produs

Autor: Sofia Perez

Traducător: Ermil-Mihai Diaconescu

Data apariției: ianuarie 2019

ISBN: 978-606-8038-49-0

Copertă: Paperback

Număr pagini: 100

Limbă: Română

Dimensiuni: 17x24 cm - Academic / X4

Hârtie: 80g/m

Editura: BMI

Teme: iubire, libertate, magie