TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Go-giver. O scurtă poveste despre o idee remarcabilă de afaceri AI-BBJ-GOSPDO-16-N-001
Go-giver. O scurtă poveste despre o idee remarcabilă de afaceri
Vezi
galerie

Go-giver. O scurtă poveste despre o idee remarcabilă de afaceri

de Bob Burg, John David Mann

Id: #261422

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Go-giver. O scurtă poveste despre o idee remarcabilă de afaceri (The Go-Giver. A Little About a Powerful Business Idea) este o poveste inspiratoare extraordinară despre dăruire, exprimată prin intermediul câtorva lecții, etape, trepte de dezvoltare, pe care personajul principal le îndeplinește cu succes în căutarea „secretului comercial”.

Inițial, Bob Burg a avut ideea de a scrie o parabolă intitulată Go-giver. I-a propus-o lui John David Mann, alături de câteva pagini de notițe și scene schițate. Ideea centrală – puterea de a fi o persoană care se dăruiește și adaugă valoare vieților celorlalți – a rezonat puternic în amândoi. De acolo au lăsat povestea să se desfășoare. Odată ce au pornit, John schița o scenă sau un capitol, le transmitea prin e-mail lui Bob și vorbeau la telefon improvizând împreună. Principiile prezentate în această carte au fost inspirate din experiențele și observațiile autorilor, în afaceri și în viață, și din înțelepciunea și experiența multor profesori. Când au început să scrie, nu aveau lămurite Cele Cinci Legi și nici măcar nu știau că vor fi cinci.

Majoritatea personajelor din poveste sunt inspirate de persoane cunoscute celor doi autori. Multe din experiențele din poveste, deși ficționale, reflectă evenimente la care au fost martori sau pe care le-au avut ei înșiși.

Succesul este un rezultat al unor obiceiuri specifice de acțiune: crearea valorii, influențarea vieților oamenilor, punerea pe primul loc a intereselor oamenilor, autenticitatea și smerenia de a rămâne deschis spre a primi.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Bob Burg, John David Mann

Data apariției: ianuarie 2016

Titlu original: The Go-Giver. A Little About a Powerful Business Idea

ISBN: 978-606-913-009-4

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 190

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Act și Politon

Teme: succes

Bob Burg
Bob Burg
Autor

Bob Burg, speaker și formator în domeniul marketingului și vânzărilor, este coau...

vezi autor