TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
10 soluții simple împotriva timidității AL-MMA-10SSMT-15-N-001
Vezi
galerie

10 soluții simple împotriva timidității

de Martin M. Antony

Id: #242781

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
Cum să învingem timiditatea, anxietatea socială și teama de a vorbi în public
 

Descriere produs

Din când în când, cu toții ne simțim inconfortabil în locuri publice, înconjurați de necunoscuți și constrânși de obligații sociale. De fapt, senzațiile de anxietate socială și timiditate sunt perfect normale. Ca și alte forme de anxietate, anxietatea socială poate fi o formă de apărare împotriva potențialelor pericole sau amenințări. Mai mult decât atât, anxietatea socială este un instrument de autocontrol. În absența ei, am spune sau am face permanent lucruri pe care să le regretăm ulterior. Totuși, unii dintre noi ating un nivel de anxietate și timiditate care le afectează viața de zi cu zi. În aceste cazuri, anxietatea este în exces, nerealistă și adesea deloc folositoare.

 

Dacă te îngrijorează în mod exagerat ceea ce cred alții despre tine sau dacă te simți nesigur și anxios în situații ca petrecerile, întâlnirile romantice, vorbitul în public, atunci când ești observat sau când întâlnești necunoscuți, această carte îți este adresată.

 

 Lucrarea cuprinde 10 capitole care pornesc de la înțelegerea timidității și evoluează pas cu pas către depășirea acesteia. Autorul propune exerciții utile în fiecare etapă a luptei cu timiditatea.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Martin M. Antony

Traducător: Diana Andreea Dobrescu

Data apariției: decembrie 2015

Titlu original: 10 Simple Solutions to Shyness: How to Overcome Shyness, Social Anxiety & Fear of Public Speaking

ISBN: 9786065873599

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 144

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: All

Teme: emoții

 

Opinii editoriale

Timiditatea severă și anxietatea socială sunt epidemii ascunse, care afectează viețile a milioane de oameni. Antony, unul dintre experții de top în timiditate și anxietate socială, a scris o carte concisă și ușor de citit, care oferă metode validate științific pentru depășirea acestor probleme. E o lectură esențială pentru oricine vrea să îți rezolve problemele legate de timiditate și anxietate socială. O resursă valoroasă pentru cei care doresc să înțeleagă mai bine oamenii timizi din jurul lor.

Steven Taylor

10 soluții simple împotriva timidității este un ghid esențial pentru toți cei care vor să își rezolve problemele de timiditate, anxietate socială și teamă de a vorbi în public. Cele zece soluții propuse de autor vor funcționa cu succes la cei care sunt dispuși să-și ia angajamentul de a porni pe drumul schimbării. O carte de actualitate, deosebit de utilă.

Jonathan R.T. Davidson
Martin M. Antony
Martin M. Antony
Autor

Dr. Antony este profesor și coordonator al Departamentului de Psihologie la Univ...

vezi autor