TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Antrenamentul condamnaţilor CA-PCW-ANTREC-14-N-001
Antrenamentul condamnaţilor
Vezi
galerie

Antrenamentul condamnaţilor

de Paul „Coach” Wade

Id: #238102

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

După ce-şi petrece peste două decenii din viaţă în câteva din cele mai dure penitenciare americane, Paul Wade publică această carte cu un subiect de excepţie, care devine instantaneu best-seller. Autorul demonstrează că poţi obţine rezultate extraordinare în sport fără ajutorul aparatelor, ci doar folosindu-ţi propriul corp, reînviind aşa-numitul antrenament calistenic. 

Bazându-se pe propria experienţă acumulată în regimul de detenţie şi folosindu-şi creativitatea, autorul propune un sistem de antrenament pe cât de simplu, pe atât de eficient, care oferă tuturor un gen de pregătire fizică cu beneficii garantate asupra sănătăţii şi cu performanţe incredibile. Demn de menţionat este faptul că spre deosebire de izolarea muşchilor, pe care o realizează exerciţiile cu greutăţi şi aparate, exerciţiile cu propria greutate te transformă într-un întreg, într-o maşinărie complexă şi rezistentă. 

Exerciţiile - genuflexiuni, flotări, tracţiuni, ridicări de picioare, pod - sunt prezentate în toate variantele lor posibile, de la cele mai simple la cele mai complexe, menţionând de fiecare dată grupele de muşchi puse în mişcare, metodele de dozare a efortului, precum şi mijloacele de perfecţionare pentru cei care-şi doresc mai mult. 

Cartea se adresează nu doar sportivilor de performanţă, ci şi celor amatori, bărbaţilor şi femeilor deopotrivă, celor tineri ca şi celor mai în vârstă - într-un cuvânt, tuturor celor care sunt conştienţi de faptul că o minte sănătoasă nu poate exista decât într-un corp sănătos.



Alte titluri pentru Paul „Coach”Wade (autor):
Madrid (2024) ,
extinde
 

Detalii produs

Autor: Paul „Coach” Wade

Data apariției: 2014

ISBN: 9786068527406

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 336

Limbă: Română

Dimensiuni: 16,5x23,5 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Casa