TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Exerciții chinezești de vindecare PR-STC-EXECDV-15-N-001
Exerciții chinezești de vindecare
Vezi
galerie

Exerciții chinezești de vindecare

de Steven Cardoza

Id: #313794

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

De-a lungul deceniilor de predare de qigong (ehi gung), taiji (tai ehi) și alte practici legate de acestea, am observat că, în timp ce tot mai mulți oameni vor un fel de ajutor sau de îndrumare pentru menținerea și îmbunătățirea sănătății lor fizice, a bunăstării emoționale și a concentrării mentale, mulți explorează moduri alternative de a obține aceste lucruri în afara programelor convenționale de exerciții și gimnastică și a intervențiilor medicale din Vest.

 

Astfel că cei mai mulți au tot mai puțin timp de petrecut în aceste căutări. Pentru a putea să înveți qigong, sau mult mai complexul taiji, până la nivelul necesar experimentării unor beneficii reale în sănătate, este o provocare mare pentru cineva care lucrează sub constrângerile temporale tipice ale vieții moderne.

 

Frumusețea acestor Exerciții Chinezești pentru Îngrijirea de Sine, simple dar versatile și cuprinzătoare, este că oricine poate să le culeagă roadele de sănătate într-un timp foarte scurt. Se învață ușor, sunt suficient de ușoare pentru a fi făcute de oricine, indiferent de vârstă, sex, condiție fizică și stare de sănătate, iar scopul fiecărui exercițiu este atins prin practicarea lui timp de doar unul-două minute pe zi. Nu necesită mult spațiu sau echipament special și, în vreme ce o instruire personală este oricând de ajutor și recomandată, nu aveți nevoie să mergeți la o sală de gimnastică, un studio pentru yoga, un dojo sau un ashram că să le învățați sau să le puneți în practică.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Steven Cardoza

Data apariției: 2015

ISBN: 978-606-923-799-1

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 304

Limbă: Română

Dimensiuni: 16x23 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Prestige