TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Născuți eroi PP-CRM-NSCUIE-16-N-001
Născuți eroi
Vezi
galerie

Născuți eroi

de Cristopher McDougall

Titlu apărut în colecția iRun la Preda Publishing

Id: #245482

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Povestea unui grup de aventurieri temerari și a felului în care aceștia au reușit să descifreze secretele pierdute ale forței și anduranței

 

Autorul celebrei etnografii Născuți pentru a alerga călătorește acum în spațiul mediteranean, unde descoperă că secretele Greciei antice și ale eroilor săi sunt încă vii și pot fi învățate de către eroii amatori de pretutindeni.

După ce a alergat un ultramaraton în Canionul Cuprului din Mexic, Christopher McDougall își găsește următoarea aventură în munții Cretei, acolo unde o bandă de luptători ai Rezistenței din cel de-al Doilea  Război Mondial a îndrăznit „nefăcutul”: să răpească un general nazist din mijlocul soldaților săi. Cum de au îndrăznit un artist lefter, un păstor cretan și un poet playboy să pună la cale și să execute o asemenea aventură remarcabilă?

McDougall străbate insula pentru a găsi răspunsurile, experimentând pe propria piele provocările fizice extreme la care erau nevoiți să facă față luptătorii Rezistenței și aliații lor. În Creta, insula eroilor, McDougall descoperă instrumentele de lucru ale acestora – mișcarea naturală, anduranța extremă și nutriția eficientă.

Născuți eroi este un studiu fascinant asupra științei și artei eroului, care ne poartă de pe străzile Londrei până pe plajele Braziliei, din Munții Stâncoși până în Creta, locuri unde atleți remarcabili ai zilelor noastre își însușesc încă abilitățile lui Hercule și Ulise.

Așa cum Născuți pentru a alerga a inspirat milioane de cititori să iasă la alergare desculți în aer liber, Născuți eroi îi va inspira să iasă din sala de fitness și să intre în marea sală a naturii – să escaladeze, să înoate, să sară, să alerge și să-și găsească propriul drum către glorie.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Cristopher McDougall

Traducător: Cristina Preda

Data apariției: ianuarie 2016

Titlu original: Natural Born Heroes

ISBN: 978-606-93699-8-2

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 352

Limbă: Română

Dimensiuni: 16x23 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Preda Publishing